Emil

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

19.8.2014
Emil valloitti itselleen oman kodin.

29.6.2014
Emil on eloisa ja sydämellinen pentu. Emil rakastaa kaikkia ihmisiä ja senpä vuoksi poika ei muuta toivokaan kuin pikaista matkaa omaan kotiin!

Emilin ja sen neljän siskon, Eevan, Elsin, Esterin ja Ellin, elämä meinasi päättyä hyvin julmasti ennen kuin se juuri ehti alkaakaan. Kun olimme huhtikuun lopussa käymässä Viipurissa, saapui tarhalle pari paikallista ihmistä mukanaan pahvilaatikollinen alle luovutusikäisiä pentuja. He kertoivat löytäneensä laatikon keskeltä autotietä: joku oli siis päättänyt hankkiutua pennuista eroon jättämällä ne kylmästi pahvilaatikossa odottamaan yliajavaa autoa. Onneksi nämä ihmiset pysähtyivät laatikon huomatessaan ja pelastivat siten pentuparkojen hengen.

Koska pennut olivat kovin pieniä tarhalle tuotaessa, eivät ne todennäköisesti olisi pärjänneet siellä mitenkään ilman emoaan. Irina sai järjestettyä kaikeksi onneksi pennuille kotihoitopaikan, jonka kulut yhdistys kustansi. Pennuista varttui hoitopaikassa reippaita ja sosiaalia koiranalkuja, jotka kaikki ovat nyt omaa kotia vailla! Nyt sisarukset onkin jo siirretty tarhalle odottamaan kotejaan.

Emil on elämäniloinen pojanviikari, joka temmeltää ilman huolen häivää muiden pentujen joukossa. Emil suhtautuu avoimesti ja reippaasti kaikkiin tarhalla kävijöihin ja mikään ei taidakaan sen mielestä voittaa mukavaa ihmisseuraa. Toivottavasti Emil löytäisi pian oman kotinsa, jottei sen reipas elämänasenne pääse tarhalla hiipumaan! Emil lupaa tarjota uudelle omistajalle sylintäydeltä koiramaista rakkautta, iloa ja hännänhuisketta (ja aika paljon myös karvoja, kuraa, tassun jälkiä ja hammasteltuja tuolinjalkoja...).

Emilistä kasvaa ainakin keskikokoinen poika. Kuten kuka tahansa nuori koirapoika, tulee Emilkin kaipaamaan tapakasvatusta ja kaikkea sopivaa puuhastelua niin aivoille kuin kropallekin, jotta energia purkautuisi riittävästi eikä Emilin kepposet alkaisi kiukuttamaan sen enempää omistajia kuin ympäristökään.

Jos olet varmasti harkinnut loppuun asti sitoutumisen reippaan pennun kanssa elämiseen nyt ja kymmenen vuoden päästä, odottaa Emil malttamattomana yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Emil

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.