Santeri

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 8/2014

30.11.2014
Santeri sai kodin Pohjois-Suomesta.

5.11.2014
Suloinen Santeri tepsuttaa iloisesti luokse. Vähän poikaa alkaa kuitenkin jännittää, kun sen huomaa, että ihan ventovieras ihminen haluaisikin Santeria silittää.

Santeri on iloinen pentu, joka hurmaa kenet tahansa veikeydellään. Santeri haluaisi hirmuisesti tutustua vieraisiinkin ihmisiin, mutta niin monen muun koiratarhalle joutuneen pennun lailla, ujostelee Santerikin hieman sille outoja tulijoita. Tapasimme Santerin ensimmäistä kertaa sateisena syksyn päivänä, eikä märkä ja kylmä ilma ollut sekään omiaan rohkaisemaan Santeria ulkona olemiseen.

Santerin päivät kuluvat nyt Irinan tarhalla lähes parinkymmenen samaa ikää olevan muun pennun kanssa. Santeri joutui tarhalle ilman sisaruksiaan, emmekä sen enempää tiedä, miksi joku halusi hylätä suloisen Santerin.

Santeri laittaakin nyt kaiken toivonsa Suomeen: pakkohan täältä on löytyä se yksi ihminen, joka lupaa Santerille maat ja taivaat! Tai ainakin ruokaa mahan täydeltä, lämpimän kodin loppuiäksi ja rakkautta niin paljon, ettei pieni koiranpentu paremmasta osaa edes uneksia.

Santerista kasvaa oletettavasti keskikokoinen poika aikuisena. Olethan miettinyt asian moneen kertaan: jaksat varmasti opettaa tälle nuorukaiselle, miten fiksun koirakansalaisen tulee käyttäytyä, eikä hermosi silti pala, vaikka Santeri joskus unohtaisi, ettei sitä lempikenkääsi saanutkaan pureskella? Ja ettei Santeri unohdu matkasta, vaikka elämässä tulisi eteen isompiakin yllätyksiä? Jos olet näistä asioista ihan varma, toivoo Santeri kovasti, että adoptiohakemus lähtee meidän suuntaan!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.