Elai

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

25.6.2014
Elai pakkasi laukkunsa ja muutti omaan kotiin.

30.5.2014
"Heips vaan kaikille! Minut haettiin 9.5 tänne Somerolle kotihoitoon. Minua oli vastassa kaksi jo hoidossa olevaa  koiraneitiä ja menin reippaasti tutustumaan uusiin koirakavereihin.

Sisäsiisteys oli aluksi minule outoa, mutta nyt käyn jo ulkona tarpeilla. Sisälle ei enää vahinkoja ole sattunut. Ison pojan tapaan olen jo oppinut nostamaan jalkaakin, vaikka ikää minulla on vasta puoli vuotta. Remmissä kävelyssä minulla vielä harjoiteltavaa. Autossa osaan jo matkustaa ison pojan tapaan.

Yksin oloa olen harjoitellut, enkä ole jäänyt huutamaan tai haukkumaan. Yleensä jään muiden hoitokoiren kanssa kotiin, mutta olen myös ollut ihan yksin kotona. En ole tuhonnut paikkoja, muutaman maton olen voinut laittaa rullalle, mutta en mitään sen suurempaa. Meillä on on täällä hoitopaikassa koko ajan puruluita tarjolla, joten aikani menee mukavasti niitä syöden yksin ollessani.

Tyttökaveri voisi olla mua odottamassa uudessa omassa kodissa, olen kyllä uroksiakin tavannut eikä minulla niitäkään mitään vastaan ole - ainakaan vielä. Todennäköisen terrieriperimäni vuoksi soisin että uudella huoltajallani olisi koirakokemusta ennestään, vaikka olenkin kiltti poika, osaan myös olla tarvittaessa täpäkkä.

Saattaisin sopia rennoksi harrastuskaveriksi, vauhtia minulla ainakin piisaa ja olen viisas ja nopea oppimaan uusia juttuja.

Minua saa tulla Somerolle sovitusti tapaamaan!

Toivoo pikku poika Elai"

5.5.2014
Kiva ja kiltti Elai pääsi kotihoitoon Somerolle ja odottaa yhteydenottoja sopivilta kotiehdokkailta.

Elain kyselyihin vastaa Mona. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Täytä adoptiohakemus ja ota sen jälkeen itse yhteyttä koiravaraajaan. Tutustu ensin adoptio-ohjeisiin.

22.2.2014
Eloisa Elai etsii elämänmittaista ystävyyttä! Sellaista omistajaa, joka ei hylkää tätä pientä poikaa enää koskaan.

Elai ja sen emo Eshka sekä sisarukset EfimEgorka ja Elka löytyivät kovalla pakkasella lumihangesta. Joku oli ne sinne oletettavasti tarkoituksella heittänyt, eivät niin pienet pennut olisi kauaa hangessa selvinneet hengissä. Olga haki kodittoman sakin tarhalleen ja nyt ne kaikki toivovat löytävänsä täydelliset kodit itselleen.

Elai nököttää hämmästyneen näköisenä Olgan pentuhuoneessa - tapahtuihan äsken jotain jännittävää: tupa tuli täyteen kivoja vieraita! Elai tuntuu tykkäävän tuntemattomistakin ihmisistä, mutta se epäröi näyttää innostustaan. Kun ujon pojan nappaa hetkeksi syliin, jää se nätisti siihen.

Omaan kotiin muuttaminen on iso asia pienen pennun elämässä, joten aluksi Elai voi tarvita tukea kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen tutustumisessa. Mutta kyllä Elai varmasti nopeasti sopeutuu, kunhan sitä osataan oikein ohjata. Pelkäksi korttelinkiertäjäksi Elai ei halua, mutta jos etsit kooltaan pienehköä, mutta luonteeltaan isompaa koiraa, mieti sopisiko Elai elämääsi!

Pentujen emo Eshka on noin 40 cm korkea, siro tyttönen. Emme osaa sanoa kuinka suuriksi nämä pennut lopulta kasvavat, mutta voinee olettaa, että aivan jättimäisiä niistä ei tule. Pennuissa lienee ripaus jotain terrieriä, joten uuden omistajan tulee varautua vähän terrierimäiseen luonteeseen.

Viipurin koirat - Elai

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.