Buly

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2013

18.3.2014
Bulyn (nyk. Elvi) kuulumisia:

"Buly (nykyiseltä nimeltään Elvi) kotiutui hienosti ja nopeasti Maskuun. Tyttö on energinen ja rohkea rakkauspakkaus, joka kehittyy ja oppii uusia asioita ottaen mallia huolehtivasta boxeri-isosiskostaan. Siskokset tulevat hyvin toimeen keskenään; mistään ei tarvitse kiistellä, koska rakkautta, tilaa, ruokaa, leluja ja huomiota riittää tasaisesti kummallekin.

Elvi osaa jo kivasti kulkea remmissä (pääsääntöisesti tytöt kirmaavat pihalla ja metsässä vapaina, mutta toki harjoittelemme remmikävelyä pienissä erissä päivittäin), hän osaa istua ja mennä maahan namipalkinnon motivoimana, kynsien leikkuu ja korvien putsaus sujuvat niin kuin moisia toimia olisi aina tehty – ja pisut ja kakat tulevat pääsääntöisesti jo kaikki ulos!

Elvi rakastaa puruluitten kaluamista (maitohampaita lähtee ja isojen tyttöjen hampaita tulee tilalle), ja erityisen hauskoja leluja ovat hänen itsensä hyllyltä lasikiposta ”pyydystämänsä” viinipullon korkit!

Terveystarkastuksessa Elvillä oli kaikki ok ja henkilökunta ihasteli hänen hauskaa tiikeriraitaista olemustaan."

6.3.2014
Buly pääsi omaan kotiin.

14.1.2014
Buly on kovin persoonallisen näköinen tyttö. Buly on iloinen ja mukava pentu, joten mikäs sen parempaa!

Buly ja sen sisarukset Mony, GulyZlata ja Demo ovat hauska joukkio. Ulkonäön perusteella olisi hyvin vaikea uskoa, että tämä viisikko todella on samaa pentuetta. Buly eroaa joukosta kaikkein eniten, sillä se muistuttaa jonkin verran pienikokoista bokserin pentua. Buly jää kuitenkin aikuisena varmasti bokseria pienemmäksi. Ehkäpä pentueella onkin useampi isä, kuka tietää. Pentujen emo on n. 35 cm korkea, lyhytjalkainen ja ystävällinen tyttö.

Buly on hauska ja reipas pentu. Määrätietoisesti se telmii muiden pentujen kanssa, ja yhtä määrätietoisesti tulee välillä hakemaan rapsutuksia ja pientä sylihetkeä. Buly vaikuttaa mutkattomalta ja iloiselta tytöltä, jonka kanssa elämässä ei varmasti tylsää päivää enää tule.

Vaikka pentujen emo on varsin pieni, voi pennuista kasvaa emoaan selvästi suurempia. Jättiläisiksi nämä pennut eivät varmasti vartu, mutta korkeutta tulee kuitenkin todennäköisesti hieman enemmän kuin emolla. Vilkkaat ja aktiiviset pennut etsivätkin koteja, joissa pienehköihinkin koiriin suhtaudutaan kuten isompiinkin, eli koirien kanssa ollaan valmiita lenkkeilemään, leikkimään ja kouluttamaan kuten pitää.

Viipurin koirat - Buly

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.