Bulka

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: pieni, 12kg, matala
Syntymäaika: 10/13

1.9.2014
Bulkan jaloissa oli suruksemme synnynnäinen vika, joka aiheutti jatkuvaa kipua. Useaa eläinlääkäriä kuultuamme jouduimme valitettavasti päästämään Bulkan pois.

9.8.2014
Bulkasta ei oteta vastaan enää kyselyitä.

21.7.2014
Pieni Bulka pääsi kokeilemaan kotihoitoa Vihtiin. Bulka valittiin hoitokoiraksi, jotta se reipastuisi.

Bulka on hauskan näköinen pieni töppöjalka, joka pääsi kotihoitoon etsimään omaa kotia. Bulka on mukava tyyppi, joka tulee toimeen muiden koirien kanssa, varsinkin oman kokoisten. Kissoihinkin tyttö tottuu kovaa vauhtia. Bulkalla on kantava ääni ja hänestä on mukava sitä käyttää, joten kerrostalo ei ole hänelle paras kotivaihtoehto.

Bulkan äiti, pikkuruinen Myshka, oli pelastettu erään torin laitamilta syksyllä 2013, ja se oli ollut silloin raskaana. Hoitopaikassa Myshka synnytti kolme pentua, jotka saivat nimekseen Bulka, Boston ja Mikki. Pikkuperheen hoitokulujen kattamiseksi kerättiin rahaa ja moni venäläinen eläintenystävä onkin avustanut Myshkan ruoka- ja hoitokuluissa sekä kuljetuksissa. Myshkan kerrotaan olevan alun perin kotoisin Etelä-Venäjältä parin tuhannen kilometrin päässä Viipurista, mutta perhe kuljetettiin sieltä Pietariin jo joulukuussa. Myshka sai kotihoitopaikan Pietarista ja pennut muuttivat Olgan tarhalle. Eteläisen alkuperänsä vuoksi Myshka-äiti testattiin sydänmadon varalta.

Tapasimme Myshkan perheineen ensimmäisen kerran huhtikuussa Olgan luona. Tarhaoloissa Bulka oli sisaruksiensa tapaan varsin ujo vieraita kohtaan ja siksi se haluttiin sijoittaa omaan kotiin vasta kotihoitojakson kautta.

Bulkan kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 arkisin klo. 15-16, kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

Katso video Bulkasta tarhalla. Bulka ontuu videolla, koska oli juuri pudonnut terassilta ja satuttanut tassunsa, mutta vaiva oli ohimenevä.

Viipurin koirat - Bulka