Meeri

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 3/2013

20.3.2014
Meeri matkusti omaan kotiin.

11.1.2014
Pikku Meerin olisi jo aika päästä tarhalta pois, sillä eihän tarha ole pienten koirien paikka.  Meeri on kovin suloinen ja se on kovasti tarhavieraiden suosiossa.

Viipurin koirat - Meeri

8.12.2013
Pienehköstä kettutytöstä haaveilevalle Meeri voisi olla hyvä valinta! Meeri on viime aikoina saanut paljon ihailijoita itselleen tarhavieraiden joukosta.

Viipurin koirat - Meeri

26.9.2013
Kaunis kettutyttö Meeri on reipas ja iloinen pentu. Talvi lähestyy kovaa vauhtia - toivottavasti Meerin ei tarvitsisi ottaa sitä vastaan tarhalla.

Meeri joutui Irinan tarhalle syyskuun puolivälissä. Emme tiedä, miksi tämä kaunis tyttö hylättiin. Meerin luonteessa ei ainakaan ole pienintäkään vikaa: Meeri on iloinen, reipas ja ystävällinen tyttö, joka haluaa kovasti huomiota ihmisiltä.

Meeri elelee nyt samassa aitauksessa parinkymmenen muun pennun kanssa. Meeri tulee sujuvasti toimeen kaikkien kavereidensa kanssa. Vielä pentujen päivät kuluvat painiessa ja ihmisten huomiota kerjätessä. Kolea syyssää on kuitenkin saavuttanut myös Viipurin ja ennen kuin huomaakaan, on jo talvi täällä. Toivottavasti Meerin ei tarvitsisi sitä kohdata tarhalla, vaan tyttö pääsisi jo ennen sitä Suomeen omaan kotiin.

Meeri vaikuttaa oivalta koiraystävältä monenlaiseen kotiin: kunhan tytölle lupaa tarjota riittävästi liikuntaa ja tietysti myös muuta mielekästä puuhailua, on Meeri varmasti tyytyväinen. Maaseutu, taajama, kaupunki - Meeri taitanee kelpuuttaa kaikki ympäristöt uusiksi kotikulmikseen. Meeri vain haluaisi pian omaan kotiin!

Viipurin koirat - Meeri

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.