Dima

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2013

10.1.2014
Dima sai kodin Helsingistä.

22.11.2013
Dima-poika pääsi Suomeen etsimään omaa kotia! Dimaa pääsee tapaamaan Porvooseen.

Dima on reipastunut hoidossa jo huomattavasti, mutta välillä pieni ujous valtaa yhä pojan mielen. Arka Dima ei varsinaisesti enää ole. Erityisesti sisätiloissa poika rakastaa leikkimistä ja muuta touhuamista, mutta osaa myös rauhoittua. Myös ulkoilu on Dimasta mukavaa, samoin koirapuistoilu, vaikka välillä vieraat koirat vähän pelottavat. Dima tulee kuitenkin hienosti toimeen hoitopaikan vanhemman uroskoiran kanssa. Dima ei hauku turhia ja osaa tehdä asiansa paperille, pian nuori mies on varmasti myös sisäsiisti. "Ihana poika" kertoo kotihoitaja.

9.10.2013
Koko kolmikko tuntuu kadonneen näkyvistä, kun saavumme tarhalle. Pian pieni musta kuono pilkistää asuntovaunun alta ja kohta sen viereen ilmestyy toinen samanlainen.

Kovin ovat nämä Olgan tarhan aitojen suojissa kasvaneet pennut tarhavieraista ihmeissään. Asuntovaunun alunen on niille turvapaikka. Olga vakuuttaa kuitenkin, että nämä pennut eivät tuttujen kesken juurikaan ujostele.

Diman erottaa siskostaan Asiasta valkoisista varpaankärjistä.

Viipurin koirat - Asia & Dima

21.9.2013
Dima löydettiin hylättynä veljensä ja siskonsa kanssa. Nyt poika toivoisi onnensa kääntyvän ja oman kodin löytyvän!

Dima ja sen sisarukset, Asia ja Ydik, löydettiin pahvilaatikossa hylättyinä kesällä hautausmaalta. Pentujen onneksi Olga kuitenkin otti pienokaiset hoiviinsa, ja nyt kolmikko on valmis etsimään omia koteja.

Pentujen elämän ensivaiheista meillä ei ole tietoa, eikä myöskään niiden vanhemmista. Dimasta kasvanee vähintään keskikokoinen komistus, ja poika osaisikin taatusti arvostaa pitkiä metsälenkkejä uuden omistajana kanssa.

Tapasimme Diman ensimmäisen kerran elokuun alussa. Alkuun pientä poikaa vähän jännitti, ja turvallisempaa olikin lymytä piilossa tuntemattomilta tarhavierailta. Ei kuitenkaan tarvinnut kauaa odotella, kun pikku-Dima oli jo leikin pyörteissä siskonsa kanssa meistä välittämättä. Suloinen pörröpää nautti myös suuresti rapsutuksista.

Diman arvioidaan olevan nyt noin neljän kuukauden ikäinen, ja poika voisi matkustaa Suomeen heti sopivan kodin löydyttyä!

Viipurin koirat - Asia & Dima

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.