Samu

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2014

16.7.2014
Samu pääsi nauttimaan omasta kodista.

27.5.2014
Samu onnenpoika sai kotihoitopaikan Vantaalta ja tottuu kovaa vauhtia kerrostaloelämään.

Samun kyselyihin vastaa Noora. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Nooran tavoittaa numerosta 040 8342427, soittoaika ma-pe klo 15-16. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

3.5.2014
Samu on mitä hellyyttävin pikku poika, joka kovasti haluaa tulla tekemään tuttavuutta, mutta vähän kuitenkin vielä ujostelee. Eiköhän viimeisetkin ujouden rippeet katoa, kun kutsu omaan kotiin käy!

Samu ja siskonsa Salma ovat kuin kaksi juuri pesästä herännyttä karhunpentua. Näiden pentujen on vaikea olla sulostuttamatta ketään pörheine takkuturkkeineen ja ruskeine nappisilmineen. Hieman hölmistyneinä sisarukset nostetaan vuoronperään syliin kuvattavaksi. Pienet silmät ihmetyksestä laajentuneina ja pehmoinen turkki täynnä purua ne kököttävät kiltisti sylissä ja kummastelevat ympärillensä yläilmoista.

Toistaiseksi Samu ujostelee vieraita enemmän kuin siskonsa, mutta kyllä sekin on vieraista kiinnostunut. Samua ei meinaa ensin löytää, sillä poika piilottelee kopissa muutaman muun pennun kanssa. Kun koppiin kurkkaa ja juttelee iloisella äänellä pienokaisille, alkaa Samunkin häntä heilua iloisesti ja pojan tekisikin ihan hirmuisesti mieli tulla tekemään tuttavuutta. Aina kun sitä yrittää silittää, se ottaa pari loikkaa taaksepäin, mutta jatkaa kuitenkin uteliaana tutkimista ja haistelua.

Sylissä oleminen on totisesti jännä juttu ja vetää pienen pojan naaman vähän vakavaksi. Samu antaa kiltisti silitellä itseään, ja kun kuvaussessio on ohi, kipittää se tarmokkaasti turkki pörheänä ympärillä vähän aikaa ja palaa sitten turvalliseen piiloonsa.

Samu etsii omistajaa, joka ymmärtää, että pieni pentu ei ole vielä paljoa kerinnyt elämässään näkemään, ja siksi monet uudet asiat ja tilanteet voivat olla vielä jännittäviä. Rauhallinen totuttelu ja ymmärtäväinen asenne ovatkin tärkeitä asioita. Tästä pojasta saa joku vielä hienon ystävän!

Samu on valmis matkustamaan Suomeen toukokuun lopulla.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.