Viksu

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

20.10.2014
Viksua onnisti, oma koti odottaa jo.

4.10.2014
Onnenpoika Viksu pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa omaa kotiaan Kauhajoella.

Viksu ei ole vielä montaa päivää kotihoitopaikassaan viettänyt, mutta jo nyt on pojan kasvoilla ihan eri ilme kuin tarhalla. Kotihoitopaikan ihmisiä Viksu ei enää ujostele, mutta vieraita katsellaan varovaisena vähän kauempaa - utelias ilme kuitenkin naamalla.

Viksun kyselyihin vastaa Noora. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Nooran tavoittaa numerosta 040 8342427, soittoaika ma-pe klo 15-16. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

20.9.2014
Viksu on suloinen, vielä vähän ujo poika. Viksu haluaisi pian omaan kotiin, sillä tarha on kovin rankka paikka pienelle pennulle kasvamiseen.

Viksu ja sen siskot Vella, Vanamo, Vieno ja Veera oli jätetty heinäkuisena yönä tarhan eteen. Hylkääjällä ei ollut viitseliäisyyttä edes pentujen tuomiseen päiväaikaan, vaan pennut juoksentelivat vaarallisesti pitkin tietä, kun Irina saapui aamulla tarhalle. Kaksi pentua hän sai kiinni heti, mutta kolme jäivät piileskelemään heinikkoon. Lopulta sitkeä nuori tyttö ukkosmyrkyssä pyydysti varovaiset pennut kiinni ja sai ne tarhan aitojen sisälle turvaan.

Karu elämänalku näkyy koko viisikossa sen verran, että ne kaikki suhtautuvat vähän varovasti vieraisiin ihmisiin. Selvää uteliaisuutta niillä kaikilla kuitenkin on, vaikkei rohkeus aina heti riitäkään tuttavuuden tekemiseen.

Viksu on hyvin kaunis poika. Se haluaisi kyllä tehdä tuttavuutta ja pyörii häntä heiluen lähettyvillä, mutta aivan kunnolla tutustumiseen ei sen rohkeus riitä. Siksi Viksu haluaisikin jo pian omaan kotiin, missä pääsisi harjoittelemaan kaikkea mukavaa arkipäivään liittyvää sekä tietenkin huomaamaan, että eivät ne ihmiset niin jännittäviä olekaan, vaan oikeasti kivoja ja pennun luottamuksen arvoisia uusia ystäviä.

Viksusta kasvanee keskikokoinen poika. Sen rauhallisuus ja ujous vaihtuu varmasti vielä nuoren pojan normaaliin häsellykseen ja touhuamiseen, joten uudelta omistajalta toivotaan aktiivisuutta ja reipasta mieltä, jotta pojan tapakasvatus ei unohdu eikä riittävän tekemisen puute saa Viksua keksimään omia touhujaan. Jos olet tähän valmis, toivoisi Viksu kovasti yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Viksu 13. & 20.9.2014

Viipurin koirat - Pentuja Irinan tarhalla 16.8.2014, osa 2

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.