Zahra

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

17.4.2014
Zahra pääsi omaan kotiin pääsiäiseksi.

9.3.2014
Zahra on rauhallinen ja ystävällinen pentu. Häntä heiluen se tulee hakemaan herkkuja ja silityksiä, ja lelujen kanssa innostuu myös leikkimään kovasti!

Zahra hylättiin emonsa Mantan sekä sisaruslauman kanssa Irinan tarhalle, kun pennut olivat alle kuukauden ikäisiä. Pentujen emo Manta on erittäin ystävällinen ja rauhallinen tyttö, joten jos pennuista kasvaa yhtään äitinsä veroisia, tulee niistä oikein mukavia tyttöjä! Zahran siskoja ovat Zinaida ja Zeta.

Zahra vaikuttaa ainakin vielä varsin rauhalliselta pennulta. Se ei kohella päättömästi ja riehaannu tolkuttomasti, vaan uteliaasti, mutta rauhallisesti se tutustuu kaikkeen uuteen, kuten tarhalla vieraileviin ihmisiin ja tarhan pihalla juoksenteleviin muihin koiriin. Zahra vaikuttaakin oikein fiksulta tytöltä!

Lelujen kanssa Zahrakin innostuu leikkimään, onhan se niin hauskaa, kun kerrankin tarhalla tapahtuu jotain arjesta poikkeavaa. Zahra vaikuttaa avoimelta tytöltä, mutta koska Zahra on kasvanut hyvin pienestä pennusta tarhalla, tulee uuden omistajan ymmärtää, että uuteen kotiin muuttaminen ja kaikki muu maailma siinä ympärillä tulee olemaan Zahralle ihmetystä aiheuttavaa. Mutta hyvällä opastuksella Zahra tottuu varmasti vielä kaikkeen.

Ulkonäön perusteella pennuissa voisi olla saksanpaimenkoiraa, joten joku koiramainen harrastus voisi myös olla näiden tyttöjen mieleen. Pääasia kuitenkin on, että Zahra saa paljon huolenpitoa, riittävästi peruskoulutusta ja runsaasti mielekästä tekemistä, niin että elämä on kunnon koiranelämää!

Viipurin koirat - Zahra

Viipurin koirat - Irinan tarhalla 1.3.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.