Tuisku

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

28.7.2014
Onnea omaan kotiin Tuisku!

5.6.2014
Tuisku-pieni katselee maailmaa suloisilla nappisilmillään. Poikaa vähän vieraat ujostuttaa, mutta sen suurin toive on silti päästä oman rakastavan ja huolehtivan ihmisen luokse.

Tuiskun ja sen sisaruksien Tituksen ja Tiiun elämä ei alkanut kovin onnellisten tähtien alla. Kolmikko eli jonkun paikallisen alkoholistin luona, mutta pian ne onneksi pääsivät Irinan tarhalle suojaan ja omaa kotia etsimään.

Tuisku vaikuttaa ensitapaamisella sisarusparven ujoimmalta pennulta, jota saa vähän aikaa houkutella ennen kuin se uskaltautuu tulemaan kopista ulos. Ei Tuisku kuitenkaan mikään arka poika ole, se ei vain oikein tiedä mitä tuntemattomilla tarhavierailla on mielessä. Namit maistuvat Tuiskulle hyvin, ja kun aitauksesta astuu ulos, uskaltaa Tuiskukin reippaana siellä tepastella. Parasta mitä pojalle voisi käydä, olisi oman kodin löytyminen, jossa se pääsisi mitä pikimmiten harjoittelemaan kotikoiran elämää.

Tuisku toivoo löytävänsä jonkun mukavan ihmisen, jolla olisi aikaa ja ymmärrystä pienelle pojalle, joka ei ole paljoa vielä maailmaa nähnyt. Tuisku nauttisi varmasti suuresti, kun saisi kunnollista ruokaa, oman pedin sekä rakastavan ja huolehtivan perheen, jonka suojissa olisi hyvä kasvaa isoksi pojaksi.

Viipurin koirat - Tuisku 28.6.2014

Viipurin koirat - Tuisku

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.