Vertti

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

9.1.2014
Vertti sai kodin Mäntsälästä.

20.12.2013
Vertti on kovin kaunis musta pentu, jota vielä hieman uudet tilanteet jännittävät. Pikkuinen Vertti reipastuisi varmasti nopeasti, kunhan pääsisi tarhalta omaan kotiin!

Vertti päätyi tarhalle veljensä Valon ja siskonsa Valman kanssa. Pentutalossa on kova vilinä ja meno, sillä joulukuussa tarhalle on hylätty kymmeniä pentuja. Jotenkin olisi nyt näiden mustien sisarusten erotuttava, jotta onni olisi myöden ja oma koti löytyisi.

Vertti on sisaruksista ujompi. Se vähän ihmettelee keitä nämä vieraat ihmiset oikein ovat eikä ihan uskalla omaehtoisesti tulla vielä luokse. Kun pojan saa kaapattua syliin, istuskelee se siinä kuitenkin rauhallisen oloisena vaikka onkin jännittynyt tilanteesta.

Vertin suurin toive olisi löytää oma koti - mitä nopeammin, sen parempi. Aikuisia, arkoja, mustia koiria riittää tarhalla eikä Vertti halua isona kuulua siihen joukkoon. Pikku poika haluaisi oman kodin ja omat rakkaat ihmiset, turvallisen kainalon ja kunnollista ruokaa. Jonkun, joka olisi valmis huolehtimaan siitä koko sen loppuelämän. Voisitko se olla Sinä?

Viipurin koirat - Vertti

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.