Viivi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

15.2.2014
Viivin (nyk. Sara) kuulumisia:

"Ihana Sara on ilostuttanut perhettämme nyt jo pari kuukautta, emmekä enää osaa kuvitellakaan arkea ilman koiraa. Kaikki on mennyt oikein mallikkaasti, mitä nyt neiti on ansainnut lempinimen "termiitti", kun kyytiä ovat saaneet niin lelut, matot, listat, sohva ja jopa vähän seinät. Tietenkään perinteiset (tabasco, sitruuna etikka) tai kauppojen karkotteet eivät tätä neitiä juurikaan pidättele. Keksimmekin, että pidempään yksin ollessa tilava kylpyhuone on hyvä paikka, ja koirakin vaikuttaa ihan tyytyväiseltä tilanteeseen.

Olemme opetelleet uusia käskyjä ja tutustuneet uusiin ihmisiin, tilanteisiin ja paikkoihin. Moniin asioihin Sara suhtautuu ensin uteliaan varautuneesti, mutta ei ole vielä löytynyt paikkaa, mihin se ei sopivilla herkuilla houkutellen olisi tullut. Olen jopa ottanut sen useamman kerran perjantaisin mukaan töihin, missä se on erittäin pidetty vieras, ja lähes terapiakoiran arvossa rauhallisen ja kiltin luonteensa vuoksi. Jopa toisista yksiköistä on tultu katsomaan, kun sana kivasta karvaturrista on levinnyt kerroksessamme.

Strategiset mitat neidillä ovat nyt luokkaa paino 15 kg, korkeus 50 cm, ja kasvu jatkuu vielä."

6.1.2014
Viivi sai kodin Helsingistä.

19.11.2013
Kotihoitajan kertomaa:
"Viivi-neito huokaisi helpotuksesta päästessään kotihoitoon ja kiusaavat kaverit jäivät tarhalle.

Viivi on reipas, eloisa ja älykäs kiiltävänmusta kaunokainen, oikea sylivauva. Neiti kiipeää jokaisen sopivan tilanteen tullessa syliin rapsuteltavaksi ja nauttii saamastaan huomiosta täysin rinnoin. Viivin paino on nyt 8 kg ja korkeus n. 39 cm ja tyttö kasvanee  keskikoisen koiran mittoihin. Oppivaisen pennun kanssa harjoitellaan hihnatyöskentelyä, sisäsiisteyttä ja muita kotikoiran arkeen kuuluvia asioita hyvällä menestyksellä. Vaikka tässä pakkauksessa riittääkin vauhtia osaa hän myös rauhoittua ja leikkii mielellään leluillaan ihan yksinkin. Voisiko Viivi olla juuri sinun unelmien koirakumppani?"

7.11.2013
Viiviä onnisti ja se pääsi Suomeen kotihoitoon! Vielä pitäisi löytyä oma koti, joten Viivi odottelee yhteydenottoja ja ottaa vieraita vastaan Kuusankoskella.

12.10.2013
Töpöhäntä-tyttö Viivi odottaa omaa kotia syksyisessä Viipurissa. Viivi vaikuttaa ystävälliseltä pennulta, joka ilahtuu kovasti ihmisistä ja saamastaan huomiosta.

Ulkonäöltään Viivi ei ole kovin huomiota herättävän näköinen, ja samanvärisiä ja -kokoisia pentuja Irinan tarhalla tänä syksynä riittää. Luonteeltaan tyttö vaikuttaa hyvin kultaiselta ja sympaattiselta, ja Viivi toivookin, että pääsisi pian jonkun ihmisen hurmaamaan.

Viivin tuleva omistaja on valmis sitoutumaan tyttöön sataprosenttisesti. Koiranomistajan arkeen kuuluu niin hyviä kuin huonojakin hetkiä, mutta niistä ei lannistuta vaan selvitään - yhdessä. Pieni Viivi toivoo löytävänsä oman kodin ennen talven tuloa. Mikäli kodissasi olisi pienen tytön mentävä aukko, odottaa Viivi yhteydenottoasi.

 

Viipurin koirat - Viivi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.

'