Valo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

1.1.2014
Valo sai kodin Kirkkonummelta.

25.12.2013
Pikkupoika Valo jätti kylmän ja märän tarhan taakseen ja saapui joulun alla kotihoitoon Helsinkiin. Valo toivoo löytävänsä ikioman kodin pian!

20.12.2013
Valo vielä hiukan tuumailee miten vieraisiin pitäisi suhtautua, mutta rauhallisesti pikkuinen istuu sylissä kuvattavana. Suloinen Valo-poika toivoisi pääsevänsä oman kodin lämpöön niin pian kuin mahdollista!

Valo päätyi tarhalle veljensä Vertin ja siskonsa Valman kanssa. Pentutalossa on kova vilinä ja meno, sillä joulukuussa tarhalle on hylätty kymmeniä pentuja. Jotenkin olisi nyt näiden mustien sisarusten erotuttava, jotta onni olisi myöden ja oma koti löytyisi.

Valo hiukan vielä ujostelee vieraita, mutta tulee kyllä uteliaana katsomaan mistä moinen melu syntyy. Herkkuja jaettaessa pieni nenä nuuhkuttelee tarkkaan ja pikku-Valokin uskaltaa muutamat herkut tulla kädestä nappaamaan. Valo kaipaa omistajaa, joka jaksaa sopeuttaa pientä poikaa moniin uusiin asioihin ja tilanteisiin. Omistajaa, joka jaksaa Valon kanssa niin elämän ylä- kuin alamäissäkin.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.