Dusja

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2009

20.10.2014
Dusjan pitkä odotus palkittiin ja se pääsi muuttamaan omaan kotiin.

23.3.2014
Voi aina niin iloista Dusjaa! Kukaan ei tunnu tätä reipasta ilopilleriä huomaavan, vaikka Dusja on kiva ja seurallinen tyttö.

Vuodet vierivät, mutta Dusja ei vaan löydä kotia. Ehkä syynä on Dusjan koko, mutta sen ei kannata antaa haitata. Sitä paremminhan koiraa pystyy halaamaan, mitä enemmän halattavaa löytyy! 

Dusja todellakin rakastaa ihmisiä, joten on sääli, että Dusja joutuu aina tyytymään vain hetkittäisiin hellittelyhetkiin tarhalla. Dusja tulee edelleen hyvin toimeen aitauskavereidensa kanssa, joten ainakin jonkun mukavan uroskoiran kaveriksi Dusja sopisi mainiosti.

Viipurin koirat - Dusja

29.10.2012
Dusja on asunut Irinan tarhalla jo varsin pitkään. Vaikka Dusja on iloinen ja seurallinen tyttö, on se hukkunut muiden koirien joukkoon eikä ole päässyt kotia etsiviin.

Mutta nyt olisi aika korjata tilanne ja etsiä tällekin kivalle tytölle oma koti!

Dusja on rehti ja reipas tyttö: se asuu usean muun koiran kanssa samassa aitauksessa ja vaikuttaa omaan reippaaseen tapaansa tulevan hyvin toimeen kaikkien kanssa. Toisaalta verkon toisella puolella liikkuvat koirat saavat kuulla usein Dusjalta kunniansa, joten ihan tossukka tyttö se ei ole.

Ihmiset ovat kovasti Dusjan mieleen ja onnellisen oloisena se hakeutuu aina rapsuteltavaksi. Mikään rasittavan innokas huomionhakija Dusja ei kuitenkaan ole, vaan tyttö ottaa kauniisti vastaan niin tarjotut herkut kuin silityshetketkin.

Reippaana, suht isona ja välillä vähän haukkuvanakin koirana Dusja etsii kotia omakotitalosta. Dusja sopii kotiin, joka etsii säässä kuin säässä metsälenkeille haluavaa koiran kokoista koiraa. Dusja ei välttämättä koskaan ole asunut sisätiloissa, joten uuden omistajan tulee olla valmis opettamaan tytölle niin sisäsiisteys, yksinjäämistaidot kuin hihnassa kulkeminenkin. Tytön rokotukset ovat kunnossa, joten vain kutsu Suomeen puuttuu!

Katso video Dusjasta:

Viipurin koirat - Dusja

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.