Alvari

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

4.12.2014
Alvari eli Affe sai kodin kotihoitopaikastaan Somerolta.

7.9.2014
Alvarista on tullut sen verran paljon hakemuksia, ettei siitä oteta vastaan enää kyselyitä.

26.8.2014
Alvari loikkasi kotihoitoon Somerolle.

27.7.2014
Alvari on huikean suloinen ja huomiota herättävän kaunis poika, joka on pentumaiseen tapaan utelias ja iloinen viikari.

Alvari ilmestyi heinäkuun alussa Irinan tarhalle. Tiedossa ei ole, miksi se hylättiin, mutta ehkä omistaja kyllästyi korjaamaan pissalätäköitä ja huolehtimaan vilkkaasta pennusta. Alvari odottaakin nyt kymmenien muiden pentujen tavoin löytävänsä vielä arvoisensa omistajan ja loppuelämän kodin Suomesta.

Alvari tulee iloisesti tervehtimään vieraita ja häntä heiluen muiskauttaa pusun jokaiselle. Poika painii ja leikkii muiden pentujen kanssa innoissaan, mutta helteinen kesäpäivä verottaa Alvarinkin voimia ja poika katsoo parhaaksi ottaa hyvän lepopaikan varjosta ja jää sinne torkkumaan.

Alvari vaikuttaa reippaalta ja aktiiviselta pennulta, jonka toiveissa olisi, että tulevalta omistajalta löytyisi samoja ominaisuuksia. Alvarista ei tule kenenkään sohvankoristetta vaan sille täytyy tarjota riittävästi liikuntaa, tapakasvatusta ja muuta puuhaa, jotta siitä kasvaa hyväkäytöksinen ja tasapainoinen koira. Alvarista kasvaa vähintään keskikokoinen komistus.

Viipurin koirat - Alvari

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.