Vinni

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 25 kg)
Syntymäaika: 03/2011

23.12.2014
Vinni sai maailman parhaan joululahjan, kodin.

2.12.2014
Ihmisrakas ja ystävällinen Vinni ihmettelee kovasti, kun kellekään ei tämä mukava tyttö tunnu kelpaavan. Aitauskaverit vaihtuvat, mutta Vinni joutuu vain odottamaan ja odottamaan vuoroaan.

Vinni rakastaa ihmisiä täydellä sydämellä. Sen päivien kohokohta on vierailulle tulevat tarhakävijät, jotka yleensä tuovat vielä mukaan kaikkia ihania herkkuja. Ruoka onkin maistunut Vinnille turhankin hyvin, joten uudella omistajalla tulee olemaan tytön laihdutusprojekti edessä. Mutta se ei liene valtavan iso homma, kun liikunta muuttuu säännölliseksi ja ruokamääriä vähän tarkkaillaan!

Vinni tahtoisi mielellään omia kaikki ihanat ihmiset vain itselleen, joten toisen narttukoiran kaveriksi emme Vinniä ihan heti suosittele. Leppoisa uroskoira sen sijaan olisi varmasti Vinnin mieleen.

1.3.2014
Vinnin vallaton käytös on tasoittunut iän myötä. Enää se ei ole mitenkään villi - onpahan vain mukava ja ystävällinen tyttö.

Taannoisen sterilisaation jälkeen Vinni on kerännyt melkoisesti elopainoa, jota sen olisi hyvä päästä sulattelemaan suomalaisille lenkkipoluille. Nälästä ei tämä tyttö ole onneksi joutunut kärsimään!

Viipurin koirat - Vinni 1.3.2014

7.3.2012
Vinni-vilistäjä on takuulla ensimmäisenä siellä missä tapahtuu! Vinni on iloinen tyttö, joka rakastaa ihmisten huomiota, onhan se harvinaista herkkua tarhaoloissa.

Vinni on siskonsa Chokan tavoin vielä vähän sellainen luonnonlapsi: kun kukaan ei ole kertonut tälle nuorelle neidille, että ihmiset eivät aina välttämättä halua sitä suoraan syliinsä, niin Vinni tästä täysin tietämättömänä tekee kaikkensa, että pääsisi sinne syliin. Vinni haluaa halauksia, Vinni haluaa pussata, Vinni haluaa, että joku huomaisi hänet!

Vinni on mainio, sosiaalinen tyttö. Tarhalla kasvaminen ei koskaan ole koiralle mukavaa, mutta Vinni ei tunnu asiaa murehtivan. Silti voi olla varma, että Vinni haluaisi mitä pikemmin omaan kotiin, kunhan se vain tietäisi, miten onnellinen elämä sitä voikaan siellä odottaa!

21.7.2011
Vinni ja Choka ovat ilmeisimmin sisaruksia ja he ovat päätyneet tarhalle varsin erikoisella tavalla, ainakin tällä kertaa pentujen hylkäämisessä on käytetty luovuutta.

Olga oli jättänyt autonsa tarhan ulkopuolelle ja kuuma kun on, oli ikkuna jäänyt auki. Olgan palattua autolleen olikin kuskin paikalla erikoisen näköinen mytty. Vinni-tyttö siellä veteli päiväunia niin, että kuorsaus kuului. Parin päivän päästä kuskin penkillä nökötti ujon, mutta uteliaan oloinen Choka.

Olga toi pienokaiset tarhalle, ruokki hyvin, sirutti, rokotti ja paijasi. Nyt Vinni on valmis maailmalle eikä autolla matkaamisen luulisi tuottavan ongelmia!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.