Artur

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2014

25.6.2014
Artur löysi oman perheen.

3.6.2014
Arturista ei oteta enää enempää kyselyitä vastaan, sillä suloinen poika on saanut kovin monet kiinnostumaan itsestään.

29.5.2014
Artur (kotoisemmin Arttu) on varsin reipas pieni poika, joka odottaa kotia Turussa hoitopaikassa.

Ulkoilu sujuu pojalta jo suhteellisen hyvin, vaikka välillä täytyy jäädä ihmetteleemään ohi meneviä autoja, koiria ja ihmisiä. Välillä se saattaa ulkona pelästyä jotain, mutta jatkaa matkaa pienen tuumaustauon jälkeen. Arttu tekee myös tarpeensa pääsääntöisesti ulos, mutta sisällekin on vielä ymmärrettävästi tapahtunut vahinkoja.

Arturilla on hoitopaikassa kissaseuraa ja näiden kanssa se on tullut toimeen. Muutaman päivän jälkeen nukuttiinkin jo kissan kanssa lähekkäin. Hiukan se saattaa jahdata kissoja, mutta lopettaa, kun komentaa.

Sisällä Artur on rauhallinen - jollei poika nuku niin syö luita tai leikkii leluilla. Miltään "säheltäjältä" Artur ei vaikuta. Artur on ollut kauppareissujen ajan yksin kotona ja se on sujunut hyvin. Artur on ollut hiljaa ja eikä ollut tuhonnut tavaroita. Hieman kerrostalon rappusissa kävelyä on jo Artun kanssa harjoiteltu, reippaasti menee ainakin osan rapuista.

Vieraisiin ihmisiin suhtautuu aluksi hieman ujostellen, mutta hetken päästä Artur heittäytyy jo selälleen rapsutettavaksi ja tulee antamaan pusuja.

Artur painaa tällä hetkellä noin 7 kg. Mikään iso poika se ei siis tällä hetkellä ole, mutta nähtäväksi jää, minkä kokoinen Arturista tulee aikuisena.

26.5.2014
Artur kokeilee onneaan nyt kotihoidosta käsin Turussa.

Arturin kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

3.5.2014
Pörröinen Artur ei osaa aavistaakaan kuinka paljon se saa osakseen ihastuneita huokauksia. Tämä poika ei juuri suloisempi voisi olla, ja vie kenen vain sydämen mennessään.

Niin on vain pikkuinen Arturkin vailla kotia hylättynä, ei toivottuna-pentuna. Reippaana poikana Artur kuitenkin hyväksyy kohtalonsa ja odottaa toiveikkaana, että oma koti löytyisi pian.

Artur oli tarhalle joutumisesta aluksi hieman ihmeissään, kuten kaikki muutkin sinne joutuvat koirat, mutta nyt jo leikkii innoissaan muiden pentujen kanssa. Artur vaikuttaa iloiselta ja reippaalta pojalta, joka ei vieraita ujostele. Veikeä pörrökasa kipittää innoissaan häntä heiluen vieraiden ympärillä huomion ja namien toivossa.

Arturin tuleva omistaja osaa ottaa huomioon, että poika ei ole nähnyt lyhyen elämänsä aikana vielä paljonkaan, ja uusien asioiden ja tilanteiden totutteluun menee oma aikansa. Artur odottaa toiveikkaana tulevaa kesää ja sitä, että saisi nukkua silloin jo tyytyväisenä oman ihmisen kainalossa onnellisesti hyristen.

Artur on valmis matkustamaan Suomeen toukokuun lopulla.

Viipurin koirat - Artur

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.