Sirius

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

6.2.2014
Sirius sai kodin Vihdistä.

25.12.2013
Sirius ilostuu kovasti tarhavieraiden näkemisestä ja reippaana hyörii ja pyörii vieraiden jaloissa. Iloinen Sirius odottaa toiveikkaana, että kutsu omaan kotiin kävisi pian!

Sirius ja sen sisarukset Saida, Soraia ja Samara on kaikki hylätty tänä talvena etsimään onneansa jostakin muualta. Nelikko odottaa Irinan tarhalla, että jostakin löytyisi niille oma, rakastava koti.

Sirius on sisarusparven ainoa poika ja reippaimman oloinen. Iso koiratarha on pienelle pennulle pelottava paikka, mutta urheana poikana Sirius yrittää varovaisesti tehdä tuttavuutta vieraiden ihmisten kanssa.

Siriuksesta kasvaa vielä komea ja kaunis koira, ja poika toivookin, että pääsisi jo pian hurmaamaan oman perheensä. Siriuksen tuleva omistaja ymmärtää, että alkuun elämä kotioloihin tottumattoman pennun kanssa voi viedä aikaa ja vaatii jaksamista, mutta katsellessa onnellisen pennun tyytyväistä tuhinaa omassa pedissä, ymmärtää, että kaikki vaiva on sen arvoista.

Viipurin koirat - Sirius

Viipurin koirat - Sirius

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.