Dasha

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suuri (n. 65 cm, 35 kg)
Syntymäaika: 01/2008

6.2.2014
Dasha löysi kodin Helsingistä.

17.5.2012
Dasha on kiltti ja rauhallinen tyttö. Dasha rakastaa rapsutuksia ja suhtautuu ihmisiin luottavaisesti ja ystävällisesti. Dasha on odottanut omaa kotiaan jo kovin pitkään.

Aiemmin Dasha oli hieman varautunut, mutta enää siitä ei ole tietoakaan. Dasha tuntuu pitävän kaikista ihmisistä ja tulee tutustumaan lempeään ja rauhalliseen tyyliinsä. Dasha ei ehkä ole ulkoisesti mätsäreiden voittaja-ainesta, mutta luonteensa puolesta Dasha sulattaa helposti sydämen. Kunpa joku viimein huomaisi tämänkin kultaisen tytön ja Dasha saisi matkustaa Suomeen viettämään iloisia koiranpäiviä.

Katso video Dashasta:

Viipurin koirat - Dasha

1.1.2011
Dasha löydettiin kadulta makaamasta puolikuolleena. Tyttö oli luurangonlaiha ja todella huonossa kunnossa. Kukaan ei tiedä, onko Dasha elänyt kadulla koko elämänsä vai onko joku jättänyt sen sairaana kadulle nääntymään. Pikku hiljaa Dasha alkoi Irinan tarhalla toipua ja saada lihaa luidensa ympärille ja nyt Dashan ulkomuoto on varsin lihaksikas ja sporttinen. Tarhaelämä alkaisi kuitenkin jo riittää Dashalle ja tyttö toivoisi vihdoin pääsevänsä omaan kotiin.

Ihmisiä kohtaan Dasha on ystävällinen, mutta ehkä hieman varautunut. Voi siis mennä tovi, ennen kuin Dasha oppii luottamaan uuteen perheeseensä. Arka tyttö ei kuitenkaan varsinaisesti ole. Muihin koiriin Dasha suhtautuu vaihtelevasti. Joidenkin kanssa se on hyvää pataa ja innostuu leikkimäänkin varsin riehakkaasti. Dashaa voidaan harkita pitkäpinnaisen ja leikkisän uroskoiran kaveriksi, jolta ei hetkessä huumori lopu.

Leikkiessään Dasha pitää varsin eriskummallista ääntä, tyttö röhkii kuin pieni porsas haastaessaan kaveriaan painimatsiin. Siinä oli tarhamatkaajilla naurussa pitelemistä kun kuuntelivat Dashan leikkiinkutsuja. Dashalle etsitään kotia, jolla riittää ymmärrystä ja kärsivällisyyttä totuttaa pitkään tarhalla asunut tyttö kotikoiran elämään. Sporttisena tyttönä Dasha varmasti nauttii pitkistä lenkeistä, joten kodiltakin odotetaan sporttisuutta.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.