Montana

Sukupuoli: narttu
Koko: jäänee pienehköksi
Syntymäaika: 11/2013

24.4.2014
Pikku Montana sai matkalipun Suomeen.

21.2.2014
Ihana Montana on todella sievä tyttö! Montana jäänee pienehköksi myös aikuisena.

Montana ja sen siskot Mira ja Mushka sekä emo Mami löytyivät kadulta hylättyinä. Miksi joku oli pienen Mamin vielä pienempien pentujen kanssa heittänyt julmasti pihalle keskellä talvea, sitä emme tiedä. Mutta onneksi Olga kuuli pesueen hädästä ja kävi pelastamassa koko porukan tarhalleen.

Montana on siskoksista ujoin. Meille vieraille se ei haluaisi oikein edes näyttäytyä, vaan nukkuminen turvapaikassa sohvan alla olisi sille mieluisinta. Kun Montana nostetaan sieltä syliimme, suhtautuu Montana tilanteeseen kuitenkin rauhallisesti. Selvää kuitenkin on, että Montana tulee tarvitsemaan aikaa ja rohkaisua, että se tottuu uusiin tilanteisiin. Montana kaipaa siis omistajaa, joka osaa rohkaista sitä sellaisissa paikoissa eteenpäin.

Montanan emo Mami on kooltaan vain noin 5 kg painava ja 25 cm korkea. Montanasta kasvaa emoaan isompi, mutta miksikään jättiläiseksi Montana näillä geeneillä tuskin pystyy kasvamaan. Joten jos etsit pienehköä koirakaveria, muuttaisi Montana luoksesi mielellään!

Viipurin koirat - Montana

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.