Gosha

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: pieni (n. 30 cm, 5 kg)
Syntymäaika: 2013

31.10.2014
Goshan kuulumisia omasta kodista:

"Gosha, hänen uusi nimensä on Vasya (lausutaan Vasja), on ollut meillä nyt kaksi viikkoa. Vasya on kotiutunut nopeasti ja on todella kiltti sekä reipas poika. Välillä uudet ympäristöt hieman pelottavat, mutta rohkeutta ja itseluottamusta tulee päivä päivältä enemmän. Eroahdistuksesta ei ole tietoakaan, kun joudumme lähtemään omille asioille/töihin, ja takaisin saapuessamme Vasya tervehtii iloisesti häntä heiluen. Parit pissat ja kakkat tuli sisälle aluksi, mutta Väinö-koiran esimerkillä tarpeet tehdään nykyään vain ulos :)

Vasyan lempipaikka on olohuoneen rahilla turvallisesti isännän jalkojen vieressä. Väinö on ollut iloinen uudesta leikkikaverista ja tulevat toimeen hyvin, vaikkakin aluksi uusi perheenjäsen aiheutti pientä kummastusta ja mustasukkaisuutta.

Olemme erittäin iloisia Vasyan kaltaisesta uudesta perheenjäsenestä, ja olemme kiitollisia, että olemme saaneet tilaisuuden tarjota hänelle rakastavan kodin."

20.10.2014
Gosha sai oman kodin.

28.9.2014
Gosha pääsi onnekkaana poikana kotihoitoon ja odottaa nyt omaa kotia Vihdissä!

15.9.2014
Karvainen pallero pomppii siksakkia ympärillä häntä innosta huiskuen. Bolonka-sukuinen Gosha on iloinen ja ystävällinen poika, joka odottaa omaa kotia Olgan luona.

Gosha pelastettiin muutaman muun koiran kanssa keväällä pentutehtailijalta. Luonteeltaan Gosha vaikuttaa hyvin vilkkaalta ja ihmisrakkaalta pojalta, joka ilostuu kovasti vieraista. Poika on myös Olgalla asuessaan tottunut muihin koiriin ja kissoihin, ja näyttäisi tulevan hyvin niiden kanssa toimeen.

Koska Gosha on elänyt pentutehtaassa aiemmin, uuden omistajan on syytä varautua opettamaan monia perustapoja sille. Mm. sisäsiisteydessä voi olla harjoittelemista samoin kuin hihnakävelyssäkin. Monet uudet asiat ovat varmasti sille vielä jänniä, mutta kunhan uudelta omistajalta löytyy aikaa ja ymmärrystä pojalle niin ollaan oikealla tiellä.

Goshan turkki tulee vaatimaan ahkeraa hoitamista, että se pysyy hyvänä ja takuttomana. Ajoittain kannattanee varautua myös turkin leikkaamiseen lyhyeksi.

Viipurin koirat - Gosha

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.