Nelson

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntynyt: 7/2014

8.12.2014
Nelson sai oman kodin.

23.11.2014
Suloinen Nelson-poika pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa nyt sopivia kotiehdokkaita Vihdissä.

Nelsonin kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 arkisin klo. 15-16, kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

13.10.2014
Mikä ihana ruskea nappisilmä! Nelson on ystävällinen ja hauskannäköinen poika, joka alun pikku ujosteluiden jälkeen on jo uteliaana tutkimassa ja haistelemassa vieraiden taskuja.

Nelson ja sen sisarukset Nipsu, Nessi, Nanna, Nasu ja Nyyti pelastettiin syyskuussa varuskunnan alueelta. Ne elelivät siellä ilmeisesti villeinä vanhempiensa kanssa, joista ainakin isä on kuulemamme mukaan jack russel-tyyppinen koira. Osassa kuvista on myös pentujen emo. Ihmiset eivät kohdelleet koiria kovinkaan hyvin ja pennut saatiin turvaan Irinan tarhalle. Nyt sisarukset toivovat, että onni olisi myöden ja oma koti löytyisi ennen kylmän talven tuloa.

Tapasimme Nelsonin ensimmäisen kerran syyskuun lopulla, kun pennut oli vasta tuotu tarhalle. Silloin poika oli luonnollisesti kovin peloissaan eikä tiennyt yhtään mihin oli joutunut. Kolmisen viikkoa myöhemmin Nelson on jo ihan eri poika, joka iloisena hyppii porttia vasten kun näkee uusia ihmisiä. Sen pikku häntä huiskuttaa onnesta ja sille kelpaavat niin namit kuin rapsutuksetkin. Sylissä oleminen saa pojan hiukan jännittyneeksi, mutta päästessään takaisin maankamaralle pikku häntä käynnistyy uudelleen.

Nelsonin uuden kodin on ymmärrettävä, että poika on tuskin koskaan saanut maistaa kotikoiran elämää. Niinpä monia asioita on lähdettävä opettelemaan aivan nollasta, mutta kärsivällisellä ja pitkäjänteisellä totuttamisella Nelsonista kuoriutuu varmasti kelpo kotikoira.

Nelsonissa virtaa jonkin verran terrieri-verta, joten uusi omistaja voi myös varautua energiseen menijään, jota ei ihan tavallisilla pikku lenkeillä väsytetä. Se, jääkö poika kuinka pieneksi, selvinnee myöhemmin. Nelson voi hyvin jäädä pieneksi keskikokoiseksi - tai kuka tietää, kasvaa suuremmaksikin.

Viipurin koirat - Nelson 20.9. & 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.