Rusina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

31.7.2014
Pikku Rusina ei ole enää koditon!

8.6.2014
Voiko kukaan olla ihastumatta pieneen Rusina-tyttöön? Rusina vaikuttaa rauhalliselta, mutta ystävälliseltä ja uteliaalta pennulta, joka haluaisi jo pian omaan kotiin!

Sisarusparvi Ruusa, Rusina, Riemu ja Rimpula ilmestyivät kesän alussa tarhalle. Tarkempaa tietoa siitä, mistä pennut ovat tupsahtaneet, ei ole. Luultavasti joku on vain halunnut eroon ei toivotuista-pennuista, ja katsonut parhaaksi toimittaa ne tarhalle. Suloinen nelikko toivoo nyt onnensa kääntyvän ja oman, rakastavan kodin löytyvän Suomesta.

Rusinaa tahtoo hiukan jännittää, kun se nostetaan syliin kuvattavaksi. Taitaa olla tytön ensimmäinen kuvaushetki, joten ymmärtäähän sen. Rusina ei kuitenkaan ihmisiä ujostele vaan pyörii häntä heiluen jaloissa muiden pentujen mukana. Silitykset ja namit kelpaavat iloiselle Rusinalle, ja se toivoisikin, että saisi nautiskella niistä paljon useammin.

Rusina vaikuttaa oikein suloiselta ja kivalta pennulta, jolle toivoisi kovasti omaa kotia. Mitä nopeammin tyttö pääsee pois tarhalta, sen parempi. Rusina toivoisi löytävänsä ihmisen, joka jaksaisi pienen pennun kanssa sekä ennen kaikkea sopeuttaa tyttöä moniin uusiin ja jännittäviin asioihin.

Rusinasta tuskin kasvaa mitään jättiläistä, ja voi hyvin olla, että se jää pienehköksi keskikokoiseksi.

Viipurin koirat - Rusina

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.