Eeva

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

23.9.2014
Eeva pääsi omaan kotiin.

29.6.2014
Kaunis, pörröturkkinen Eeva on iloinen ja reipas pentu. Vaikka Eevan elämä oli vähällä päättyä julmasti, paistaa aurinko nyt Eevan elämässä ja oma koti on haaveissa!

Eevan ja sen neljän sisaruksen, EmilinElsinEsterin ja Ellin, elämä meinasi päättyä hyvin julmasti ennen kuin se juuri ehti alkaakaan. Kun olimme huhtikuun lopussa käymässä Viipurissa, saapui tarhalle pari paikallista ihmistä mukanaan pahvilaatikollinen alle luovutusikäisiä pentuja. He kertoivat löytäneensä laatikon keskeltä autotietä: joku oli siis päättänyt hankkiutua pennuista eroon jättämällä ne kylmästi pahvilaatikossa odottamaan yliajavaa autoa. Onneksi nämä ihmiset pysähtyivät laatikon huomatessaan ja pelastivat siten pentuparkojen hengen.

Koska pennut olivat kovin pieniä tarhalle tuotaessa, eivät ne todennäköisesti olisi pärjänneet siellä mitenkään ilman emoaan. Irina sai järjestettyä kaikeksi onneksi pennuille kotihoitopaikan, jonka kulut yhdistys kustansi. Pennuista varttui hoitopaikassa reippaita ja sosiaalia koiranalkuja, jotka kaikki ovat nyt omaa kotia vailla! Nyt sisarukset on jo siirretty tarhalle odottamaan kotejaan.

Touhukas Eeva ei jää pentulaumassa muiden varjoon, vaan kovin iloisesti ja häntä väkkäränä Eeva tulee hakemaan huomiota, kun sitä kerrankin saa! Hoitopaikassa Eeva ja sisarukset tottuivat ihmisten huomioon, mutta tarhalla sen saaminen on taas paljon rajatumpaa. Siksi Eeva tekee kaikkensa, että saisi rapsutuksia ja ehkä jopa pääsisi syliin edes hetkeksi.

Eeva vaikuttaa välittömältä ja reippaalta tytöltä, joka sopeutunee hyvin monenlaiseen kotiin ja asuinympäristöön. Eevasta kasvaa ainakin keskikokoinen tyttö, joten ihan pelkäksi luonnonlapseksi Eeva ei halua jäädä. Kunhan peruskäytöstavat jaksaa Eevalle johdonmukaisesti opettaa sekä tarjota tytön elämään muuten riittävästi aktiviteettia, tulee arki sujumaan varmasti mukavasti. Eeva on kertakaikkisen valloittava tyttö, joka tarjoaa uudelle omistajalleen iloa ja valoa elämään toivottavasti seuraavat yli kymmenen vuotta. Siksi koiran hankinnan tulee olla aina tarkkaan harkittu juttu, mutta jos asia on pohdittu halki monet kerrat, odottaa Eeva yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Eeva & Elsi 2.8.2014

Viipurin koirat - Eeva

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.