Stik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni-keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 8/2010

23.12.2014
Stikin onni kääntyi ja sillä on nyt oma koti.

27.1.2014
Stik on kiva ja reipas, pienehkö koira, jota jostain syystä ei kukaan tunnu haluavan. Lieneekö poika liian tavanomaisen näköinen.

Stik on kuitenkin kelpo ehdokas kotikoiraksi, sillä se rakastaa ihmisiä ja on tottunut mm. hihnakävelyyn ja käsittelyyn. Stikin pahaksi onneksi sillä on varsin lyhyt turkki, joka ei ollenkaan sovellu ulkoelämään. Talvisaikaan Stik paleleekin kovin. Stikillä on erityisen harva karva kuonossa muistona aikaisemmin sairastetusta sikaripunkista.

Viipurin koirat - Stik 1.3.2014

Viipurin koirat - Stik

Viipurin koirat - Stik

4.3.2012
Stik on iloinen ja reipas nuorimies, joka rakastaa pitkiä lenkkejä. Kooltaankin Stik on varsin näpsäkkä, sellainen polvenkorkuinen nuorimies.

Stik pitää kovasti ihan kaikista: aikuisista ja lapsista, kissoista, toisista koirista. Tällä hetkellä Stik elää laumassa, jossa on useita muitakin nuoria uroksia. Stik tulee niidenkin kanssa toimeen, mutta saattaa välillä sanoa hiukan tiukasti toisille pojille, joten varmuuden vuoksi Stikille paras koti olisi nartun kaverina tai miksei ainoana koiranakin. Kissoja kodissa voisi hyvin olla!

Stik on aktiivinen poika, joka haaveilee aktiivisesta kodista: sellaisesta, jossa aamu-, päivä- ja iltalenkit ovat itsestäänselvyys, eivätkä ne tarkoita pelkkää korttelin kiertämistä. Stik ei varmasti pistäisi pahakseen muutakaan puuhailua. Fiksuna ja vilkkaana poikana se nauttisi takuulla erilaisista aktivointiharjoituksista, kuten temppujen opettelusta. Hihnassa kävely on pojalle jo tuttua puuhaa.

Jos luulet, että kotisi voisi olla se oikea paikka Stikille, ole yhteydessä koiravaraajiimme! Stik olisi valmis valloittamaan uudet suomalaiset lenkkipolut vaikka heti!

Viipurin koirat - Stik 7.4.2013

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.