Vanda

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2013

1.3.2014
Vanda löysi oman kodin Naantalista.

16.2.2014
Vandan huomattiin kärsivän silmätulehduksesta ja se päätettiin tuoda Suomeen hoitoa saamaan. Valloittava Vanda on hyvää vauhtia toipumassa ja odottaa kotiehdokkaiden puheluita Salossa.

Vanda tulee erinomaisesti toimeen toisten koirien, kissojen ja kouluikäisten lasten kanssa. Myöskään miehiä se ei ujostele sen kummemmin, kuten jotkut tarhakoirat.

1.1.2014
Vanda halkeaa riemusta kun saa ihmisiä aitaukseensa! Vanda on iloinen ja aurinkoinen tyttö, jonka seurassa ei tylsää hetkeä tule!

Vanda on Villen ja Vellamon sisko. Pennut hylättiin lokakuussa tarhalle, mutta Vanda-polo hukkui monien kymmenien pentujen joukkoon, ja pääsee nyt vasta sivuille etsimään omaa kotiaan. Liekö syynä, että samannäköisiä- ja kokoisia pentuja on ollut iso määrä, mutta tässä tyttösessä ei ole mitään vikaa!

Vanda ilahtuu kovasti joka kerta, kun saa pienen hetken huomiota ja rapsutuksia. Tyttö suhtautuu ihastuttavan avoimesti tarhavieraisiin ja on valmis pusuttelemaan jokaisen päästä varpaisiin.

Vandalle sopiva ihminen olisi sellainen, jolla olisi aikaa opettaa nuorelle tytölle kotikoiran tapoja kärsivällisesti ja rauhallisesti opastaen. Vanda vaikuttaa myös kohtuu aktiiviselta neidiltä, nuori koira kun on, joten miksikään sohvankoristeeksi tyttöä ei luovuteta. Jokin kiva koiramainen harrastus olisi varmasti myös Vandan mieleen.

Vanda on valmis jättämään lopulliset hyvästit tarhalle ja muuttamaan Suomeen heti oikean kodin löydyttyä!

Viipurin koirat - Vanda

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.