Nitro

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

27.2.2014
Nitro pääsi omaan kotiin.

15.12.2013
Ihmisrakas Nitro ei tahdo saada tarpeekseen huomiosta! Nitron ainoa toive tuntuu olevan, että joku ottaisi pojan kainaloonsa ja veisi kotiinsa.

Nitro ja veljensä Nalli ja Narri ovat kovin samanoloisia poikia niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Koko kolmikko on iloisia, suloisia, fiksuja ja filmaattisia poikia, joista varttuu vielä mukavia koirakavereita tuleville omistajilleen.

Kauniin värinen Nitro on ystävällinen ja avoin pentu. Hurjaa vauhtia se kipittää aina tervehtimän, kun se vain huomaa jonkun tulevan aitaukseen. Syliin pääseminen on päivän selvä kohokohta ja vaikka siinä oleminen Nitroa vähän jännittääkin, vipattaa pieni häntä vimmatusti ja aivan taukoamatta.

Nitro haluaisi päästä jo pian viettämään tavallista koiranelämää: sellaista, mikä sisältää ainakin mukavia ulkoilulenkkejä, hauskoja leikkihetkiä, kirmailuja koirakaverien kanssa, temppujen ja tottelevaisuuden opettelua ja tietysti omistajan kainaloon käpertymistä. Nitro ei onnekseen nitroja vielä pitkään aikaan kaipaa, joten jos olet valmis sitoutumaan tämän reippaan koirapojan kanssa elämiseen seuraaviksi lukuisiksi vuosiksi, toivoo Nitro yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Nitro

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.