Narri

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 8/2013

4.7.2015
Narri muutti vihdoin omaan kotiin.

10.1.2015
Näin ihmisrakkaalle pojalle toivoisi todella löytyvän sen oman kodin ja ihmisen, jota Narri voi rakastaa koko sydämellään ilman menettämisen pelkoa.

Viipurin koirat - Narri 31.5.2015

Viipurin koirat - Narri & Carima 10.1.2015

2.8.2014
Narri on joutunut kokemaan tarhalla kovia. Se jäi heinäkuussa pahasti toisten koirien hampaisiin ja loukkaantui.

Narri ommeltiin kasaan viipurilaisella eläinklinikalla ja se toipui, mutta arvet tapahtuneesta jäi. Korvakin on vähän repaleinen. Narri ei ole menettänyt elämänhaluaan ja -iloaan, ja jaksaa edelleen toivoa kodin löytyvän repaleisemmallekin ilopillerille.

Viipurin koirat - Narri 2.8.2014

5.4.2014
Veitikkamaisen mukava Narri odottelee oman kodin kutsua Viipurissa. Se on jo tavannut tarhalla vierailevia suomalaisia ja on nyt sitä mieltä, että Suomeen olisi päästävä!

Tekisitkö sinä Narrin haaveesta totta?

Viipurin koirat - Narri

15.12.2013
Narri-tirriäinen on pentumaisen iloinen ja ihana poika. Narri rakastaa huomiota ja päivän suurin onnenhetki on, kun poika pääsee edes hetkeksi syliin.

Narri ja veljensä Nalli ovat kuin kaksoset. Eikä kolmas veli Nitrokaan kovin kauaksi veljistään jää. Koko kolmikko on iloisia, suloisia, fiksuja ja filmaattisia poikia, joista varttuu vielä mukavia koirakavereita tuleville omistajilleen.

Narri haluaisi huomiota ihmisiltä ihan loputtomasti. Kun ihmisseura on tarhalla niin kovin hetkellistä, koittaa Narri saada siitä kaiken irti. Poika on jatkuvasti kerjäämässä syliin pääsemistä, ja eihän suloista Narria malta ollakaan kaappaamatta vähän väliä hetkeksi syliin. Mutta pian tulee taas seuraavan pennun huomion aika, ja Narri joutuu takaisin lumiseen maahan odottamaan vuoroaan.

Narrista kasvaa varmasti reipas ja iloinen poika, kunhan se pääsisi omaan kotiin opettelemaan kotikoiran arkielämää. Narri ei vaadi uudelta omistajaltaan mahdottomia: tärkeintä on, että kodissa ollaan valmiita sitoutumaan Narrin kanssa elämiseen seuraaviksi yli kymmeneksi vuodeksi. Tärkeää on myös, että Narrin elämästä ollaan valmiita tekemään mahdollisimman koiramaista: paljon ulkoilua, paljon rentoa yhteiseloa ja sopivasti myös tapakasvatusta sekä kainalossa löhöilyä. Rokotukset Narrilla ovat jo kunnossa, joten Narri odottelee vain sopivan uuden omistajan yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Narri

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.