Rock

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 6/2014

3.9.2015
Iloinen Rock sai kodin Espoosta.

28.7.2015
Muiskis! Ystävällinen Rock istahtaa viereen ja palkitsee rapsuttajansa oitis pusulla. Rock haaveilee omasta ihmisestä, jonka viereen saisi kellahtaa joka ilta nukkumaan.

Rock on hyvin kiltti ja sympaattinen poika, jonka liikuttava katse ja olemus saa kokeneemmankin tarhakävijän polvet veteliksi. Rock elää samassa aitauksessa usean muun koiran kanssa, ja sen harmiksi monet asuinkumppaneista ovat hiukan turheutuneita ja tekemistä kaipaavia teini-ikäisiä. Vaikka Rock itse on myös nuori mies, ja varmasti pieni turhautuneisuus vaivaa myös sitäkin, osaa se rauhoittua hyvin ja tulee nätisti viereen istumaan.

Rock unelmoi huolettomasta elämästä, rentouttavista metsälenkeistä, muutaman kerran päivässä täyttyvästä ruokakiposta ja oman ihmisen rajattomasta rakkaudesta.

Viipurin koirat - Rock kävelyllä 15.8.2015

Viipurin koirat - Rock 20.7.2015

4.3.2015
Reipas ja sosiaalinen Rock ei ujostele tehdä tuttavuutta. Syli on nopeasti täynnä iloista mustaa koiraa!

Rock on vähän kovanonnen poika. Se oli löytynyt kadulta yksinään varsin huonossa kunnossa. Mahdollisesti se oli jäänyt auton töytäisemäksi eikä sen vuoksi pystynyt juurikaan liikkumaan.

Onneksi vammat eivät kuitenkaan olleet vakavat ja Irinan tarhalla Rock on toipunut hämmästyttävän hyvin vaivoistaan. Jos ei tietäisi sen menneisyydestä, ei enää juuri arvaisi, että se on ollut loppuvuodesta onnettomuudessa.

Rock todellakin rakastaa ihmisiä! Se tekee kaikkensa, että saisi huomiota itselleen. Koko voimallaan se painautuu kainaloon ja haluaa, että edes hetken joku ihana ihminen olisi vain sitä varten.

Rock jäänee näppärän kokoiseksi koiraksi. Se tuskin enää kasvaa korkeutta, joten noin 50 cm lienee sen maksimikorkeus. Vielä Rock on varsin siro poika, joten saattaa olla, että se jää painoltaankin alle 20-kiloiseksi.

Rock on luonteeltaan erittäin kultainen poika. Ainakin vielä sen enemmin väistää toisten rähistessä kuin alkaisi rähistä takaisin. Rock on kohtuullisen vilkas poika, muttei kuitenkaan mikään mahdoton duracell-koira.

Koska Rock on ollut onnettomuudessa, tulee uuden omistajan ymmärtää se, että siitä on voinut jäädä jotain fyysisiä seurauksia siitäkin huolimatta, että tällä hetkellä Rock näyttää olevan kunnossa. Aktiivisena koirana Rock haluaa kuitenkin kodin, jossa koiran kanssa puuhailemiseen halutaan panostaa - sopivassa tasapainossa liikuntaa, aivojumppaa ja sohvalla lekottelua!

Viipurin koirat - Rock 21.2.2015

Viipurin koirat - Rock 10.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.