Vivi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

15.5.2015
Vivi sai kodin Helsingistä.

19.3.2015
Vivi on oikea ilopilleri! Vivi ei malttaisi olla hetkeäkään pois sylistä, onhan se niin ihanaa, kun edes hetkeksi saa huomiota ihmisiltä.

Vivi on eloisa ja kovin suloinen tyttö, joka joutui parikuisena Irinan tarhalle. Viikot ovat kuluneet ja nyt Vivinkin olisi aika etsiä oma koti Suomesta. Toivottavasti se koti löytyy pian, sillä ihmisrakkaana tyttönä Vivi ei haluaisi viettää hetkeäkään ylimääräistä aikaa tarhalla!

Vivistä kasvaa pienehkö keskikokoinen. Se vaikuttaa hyvin reippaalta ja aktiiviselta pennulta, joten uudelta omistajaltakin odotetaan vähän samanlaisia ominaisuuksia: positiivista asennetta, reipasta mieltä ja koiraan sitoutumista yhtä suurella sydämellä, kuin Vivi tulee sitoutumaan omistajaansa!

Vivi on hyvin sosiaalinen pentu niin toisten koirien kuin tietysti ihmistenkin kanssa. Reippaana tyttönä se sopeutuu varmasti monenlaiseen kotiin ja asuinpaikkaan: maalle tai kaupunkiin, yksinasujan ystäväksi tai lapsiperheen kaveriksi. Jos elämässäsi on Vivin kokoinen aukko, odottaa Vivi malttamattomana yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Vivi 7.3.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.