Jilla

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

22.12.2015
Jilla muutti omaan kotiin Siilinjärvelle.

22.11.2015
Iloinen Jilla pääsi pois tarhalta ja odottaa nyt omaa kotia hoitopaikassaan Nummelassa.

17.10.2015

Iloisessa ja sympaattisessa Jillassa ei kerta kaikkiaan ole mitään vikaa, mutta persoonallista isokorvaa ei ole kukaan vielä kysellyt.

Jilla on mutkaton, ystävällinen ja ihmisrakas kaikkien kaveri. Ihmeissään se katselee viikosta toiseen, kun aitauskaverit lähtevät omiin koteihin, mutta Jilla se vain pysyy tarhalla. Vaikka turkin väritys on kaunis mustan ja savunharmaan yhdistelmä, mustat koirat tuppaavat jäämään välillä muiden varjoon, ja suloisen pentuvaiheen mentyä ohi saattaa edessä olla synkkä tulevaisuus tarhalla.

Jilla on mahtava ja ihana pakkaus, mistä tyttö löytäisi oman ihmisen vielä ennen talvea?

17.8.2015
Voi riemun ja ilon määrää, kun Jilla pääsee lempitouhunsa pariin eli pusuttelemaan ihmisiä! Iloinen Jilla hylättiin tarhalle kodista.

Jilla hylättiin kesän loppupuolella suoraan kodista Irinan tarhalle. Tarhanpitäjän mukaan syy hylkäämiselle oli se, että Jilla oli näykkäissyt perheen lasta. Eikö Jillalle annettu tilaa ja rauhaa silloin kun se sitä halusi? Tapahtuiko jotain äkkinäistä, mikä pelästytti sen? Vai yrittikö se viestiä ja varoittaa jo pienellä murinalla aiemmin, mutta lapsi ei osannut tulkita sen viestejä? Niin tai näin, Jilla vaikuttaa oikein iloiselta ja luottavaiselta pennulta, joka häntä heiluen juoksee ottamaan tarhavieraat vastaan.

Isot mustat pystykorvat lepattaen Jilla säntää iloisena luokse. Rapsutukset ja ihmisten kanssa seurustelu on ehdottomasti parasta, mitä Jilla tietää. Siis herkkujen lisäksi. Pieni kuono tutkii uteliaana jokaisen mahdollisen piilopaikan namien varalta eikä tätä tyttöä niin vain huijatakaan. Sylissä olemista Jilla tuntuu osaavan arvostaa myös, ja mikäs sen mukavampaa kun rapsutuksista saa nauttia yksinoikeudella ja rauhassa.

Jilla vaikuttaa sosiaaliselta ja reippaalta pennulta, joka voisi hyvin sopeutua myös vilkkaampaan asuinympäristöön. Jilla on elänyt kodissa ainakin osan pentuajastaan, mutta uuden kodin on kuitenkin syytä varautua siihen, että monia asioita sisäsiisteydestä yksinoloon on vielä harjoiteltava. Tämä neiti on valmis aloittamaan uuden elämän heti, kunhan sopiva koti tulee vastaan!

Jillasta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena.

Viipurin koirat - Jilla 15.8.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.