Aru

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 10/2014

15.5.2016
Arun kuulumisia omasta kodista:

”Vuosi vietetty nyt aikaa yhdessä ja poika on päivä päivältä pirteämpi ja rohkeampi.

Alussa oli hyvinkin arka ihmisiä ja muita koiria kohtaan, ensimmäinen viikko menikin hyvin pitkälti pöydän alla maaten, pikkuhiljaa uskaltautui käydä vähän tutkimassa asuntoa. En tarkalleen muista kauan meni, mutta reilu viikon jälkeen heräsin aamulla Aru vierestä, eli hän oli yöllä kävellyt rappuset yläkertaan ja hypännyt sänkyyn =D.
Lenkit olivat alkuun lyhyitä, kun kaikki oli uutta ja pelottavaa, nyttemmin käydään metsässä juoksentelemassa ja hän rakastaakin metsässä samoilua ja vapaana oloa, uiminenkin tuntuu maistuvan.

Muita koiria kohtaan on vielä hyvin varovainen, mutta on hänellä jo muutama koirakaverikin.”

17.5.2015
Aru muutti omaan kotiin.

6.4.2015
Aru on reipastunut kotihoidossa nopeasti. Ujo poika on muuttunut iloiseksi, mutta kohtuullisen rauhalliseksi pennuksi! Arua pääsee tapaamaan Pirkanmaalla.

Aru on osoittautunut kiltiksi ja rauhalliseksi pennuksi. Se tulee hyvin toimeen hoitopaikan toisten koirien kanssa ja erityisesti se tuntuu ihailevan hoitopaikan vanhempaa, isoa urosta. Hoitopaikassa on myös kissoja, mutta niitä Aru innostuu ajoittain ajamaan takaa.

Välillä Aru on hieman mustasukkainen ihmisten huomiosta, jolloin se ei tahtoisi päästää muita koiria jakamaan hoitajien huomiota. Parhaillaan Arulle kuitenkin opetetaan, että huomiota riittää kaikille eikä siitä kannata kiistellä. Lelujen päälle Aru ei vielä oikein ymmärrä, mutta hoitopaikan toisen koiran kanssa on kiva ottaa juoksuleikkejä ympäri pihaa!

Aru on jo sisäsiisti ja osaa ilmoittaa, kun iskee tarve päästä ulos. Yksinolot ovat sujuneet ongelmitta. Aru tällä hetkellä haukahtelee ulkoa kuuluville oudoille äänille, joten ainakin vielä etsimme Arulle kotia ensisijassa omakotitalosta.

30.3.2015
Arua onnisti ja se pääsi Suomeen kotihoitoon ja totuttelemaan arkielämään. Arua pääsee tapaamaan Pirkanmaalla.

Aru on vielä ujo poika, mutta ensimmäiset päivät hoidossa ovat näyttäneet sen, että ujon kuoren alta kuoriutuu vielä iloinen ja sosiaalinen poika.

Arun kyselyihin vastaa Laura. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä sen jälkeen sähköpostitse. Lauran tavoittaa osoitteesta laura.viipurinkoirat@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

14.2.2015
Kaunis Aru-poika haaveilee matkalipusta Suomeen! Eihän näin suloinen poika voi kauaa joutua odottamaan?

Aru ja sen sisarukset Natella ja Hubber pelastettiin elämänsä ensi päivinä Olgan tarhalle. Pentue syntyi hyljeksittyyn, kadulla eläneeseen koiralaumaan marraskuun alussa 2014. Laumaan kuului pentujen emo Betty sekä myös Bettyn noin vuoden ikäiset pennut MarkizaPrincesaLeidi ja Graf. Paikalliset eläinsuojelijat säälivät näitä hyvin laihoja ja huonokuntoisia koiria, ja kaikeksi onneksi Olga lupautui pelastamaan koko lauman tarhalleen. Tämä olikin Natellan ja sisarusten pelastus, sillä todennäköisesti ne eivät olisi muuten selvinneet hengissä lähestyneestä talvesta.

Aru rakastaa sisarustensa kanssa leikkimistä. Missä jotain tapahtuu, sinne Aru takuulla juoksee! Arun tähän astinen elämä on rajoittunut pääosin Olgan taloon, joten sen ulkopuoliset asiat voivat aluksi Arua jännittää ja ihmetyttää. Siksi Aru etsii omistajaa, joka ei hätkähdä pieniä ujosteluja ja eri asioihin totuttamista. Reipas koirakaveri näyttämässä mallia olisi varmasti huippu juttu!

Aru suhtautuu vieraisiin ihmisiin vielä hyvin ujosti. Mitä nopeammin Aru pääsisi omaan kotiin reipastumaan, sitä parempi. Tuttujen ihmisten kanssa Aru on normaali, ihmisrakas pentu, joten rauhallisella tutustuttamisella Aru tulee vielä sopeutumaan hyvin uuteen kotiin.

Viipurin koirat - Aru 21.2.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.