Shik

Sukupuoli: uros
Koko: pieni
Syntymäaika: 2007

8.10.2015
Shik sai kodin Salosta.

2.9.2015
Shik joutui auton töytäisemäksi, mutta selvisi onneksi säikähdyksellä. Omistaja ei huolinut Shikiä enää takaisin, joten Shik odottaa nyt omaa kotia Olgan luona.

Shik on 8-vuotias kotikoira, joka löytyi kadulta. Poika oli joutunut auton töytäisemäksi, mutta pienellä herralla oli onni matkassa eikä vahinkoja käynyt. Shikiltä löytyi myös tatuointi, jonka avulla omistaja selvitettiin, mutta hän ei enää ollut halukas ottamaan koiraa takaisin. Liekö omistaja kyllästynyt koiraansa vai onko taloudellinen tilanne käynyt sen verran tukalaksi, ettei koiraa ole enää voitu pitää ja se on hylätty kadulle selviämään parhaansa mukaan. Shik toivoo vielä löytävänsä ihmisen, joka tarjoaisi sille huolehtivan ja rakastavan loppuelämän kodin elämän ehtoopäiville saakka.

Pieni herrasmies Shik tulee iloisena vieraita vastaan, mutta jättäytyy hiukan kauemmaksi muiden koirien tullessa riehakkaasti tervehtimään. 

Vaikka Shikillä on jo ikää, voi se pienenä koiran ilahduttaa uutta omistajaa vielä toiset kahdeksan vuotta. Shik tulee tilanteen rauhoituttua tekemään tuttavuutta uusien ihmisten kanssa. Selkeästi poiaa on pidetty hyvin entisessä elämässään, vaikka tarina ei päättynytkään toivotulla tavalla. Sylissä olemisesta ja huomiosta Shik tuntuu nauttivan kovasti.

Suuri koiramäärä ympärillä selvästi hämmentää Shikiä vähän, mutta silti se luovii iloisesti ja reippaasti porukan mukana vaikkakin enemmän sivustakatsojana kuin muiden mukana riehuen. Mikäli sinulta löytyisi paikka pienelle iloiselle hapsukorvalle, ottaisi Shik mielellään hakemuksen vastaan ja matkalipun omaan kotiin tassuihinsa. Shik osaa varmasti tarhalla vietetyn ajan jälkeen arvostaa omaa perhettä ja kotia sekä pehmeää petiä, johon voisi painaa päänsä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.