Leonardo

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2015

9.9.2015
Leonardo sai kodin Orivedeltä.

31.7.2015
Reipas Leonardo pääsi tarhalta kotihoitoon. Leonardoon pääsee tutustumaan Pirkanmaalla.

Leonardon kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

16.6.2015
Leonardo on iloinen vipeltäjä, joka nauttii suuresti saadessaan olla huomion keskipisteenä. Ja näin suloista poikaa onkin vaikea olla huomioimatta!

Sisarukset Leonardo ja Lilia joutuivat tuntemattomasta syystä kodittomiksi. Kadulla niiden ei onneksi tarvinnut elää vaan Irina otti ne suojaan tarhallensa.

Leonardo on ystävällinen ja iloinen poika, joka tulee etunenässä tarkistamaan tarhakävijöiden taskuja. Herkut uppoavatkin nopeasti parempiin suihin ja pieni nenä nuuhkii tarkkaavaisena, josko makupaloja olisi vielä saatavilla. Häntäänsä heiluttavan pehmoisen palleron kaappaa helposti syliinsä, ja siitä poika onkin innoissaan. Sylissä se köllöttelee varsin tyytyväisenä eikä kiirettä pois ole.

Leonardo vaikuttaa avoimelta pennulta, joka mieluusti jättäisi pian tarhan ja muuttaisi omaan kotiin. Koiratarha on kurja paikka varttua aikuiseksi koiraksi, joten mitä nopeammin matkalippu tassuihin kolahtaa, sitä helpommat lähtökohdat Leonardo saisi uuden elämänsä alkuun. Uudessa kodissa vastaan tulee takuulla monia jännittäviä ja uusia asioita, mutta niistäkin selviää harjoitelulla ja oman ihmisen kannustuksella. Mistähän löytyisi oma kainalo pikkuiselle Leonardolle, jossa se voisi turvallisesti köllötellä vielä kymmenenkin vuoden päästä?

Viipurin koirat - Leonardo 13. & 27.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.