Suvi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

28.6.2015
Suvi ilahduttaa nyt omassa kodissa.

2.6.2015
Suvi on edelleen ihana ja iloinen oma itsensä. Suvi vaikuttaa mutkattomalta ja kaikkien kanssa toimeen tulevalta pennulta.

Alkavan kesän kunniaksi Suvi pääsi ensimmäistä kertaa hihnakävelylle, joka onnistui varsin mallikkaasti! Harjoituksia neiti mielellään jatkaisikin omassa kodissa.

6.4.2015
Pehmeä ja palleroinen Suvi ei tiedä mitään ihanampaa kuin lämmitellä sylissä. Kai Suvia jossain odottaa koti, missä silittelyt ja sylittelyt eivät hetkessä lopu?

Suvi hylättiin varsin pienenä Irinan tarhalle. Pentuvirta on ollut taas tänä keväänä surullisen loputon, mutta Suvi ei halua menettää toivoaan: jossain on oltava koti sillekin?

Suvi rakastaa kovasti ihmisiä ja sylissä oleminen on selvästi Suvin päivän kohokohta. Kun Suvi pääsee kuvattavaksi syliin, tulee siitä niin tärkeä paikka, että vienolla murinalla Suvi kertoo muille pennuille, että tämä syli on nyt vain häntä varten. Ja niinhän se onkin, vaikka valitettavasti sylihetket tarhalla jäävät aina lyhyiksi, kun jonossa on kymmeniä muita pentuja odottamassa vuoroaan.

Seurallinen Suvi etsii kotia, missä se saa olla oma itsensä: jos joku asia sitä jännittää, opastetaan ja tutustutetaan Suvia rauhallisesti tilanteeseen. Reipas Suvi sopeutuu todennäköisesti hyvin uusiin asioihin ja ihmisiin, mutta tarhalla kasvaminen rajoittaa aina pentujen kokemuksia ja siksi monet tavanomaisetkin asiat ovat niille kuitenkin uusia.

Jos olet harkinnut koiran omistamisen hyvät ja huonot puolet moneen kertaan, joka suuntaan ja kaikkien mahdollisten elämänmuutosten ja tulevaisuuden suunnitelmien kautta, odottaa Suvi hakemustasi! Tästä aikuisena keskikokoisesta tytöstä saat varmasti hienon kaverin moniksi tuleviksi vuosiksi.

Viipurin koirat - Suvi 2.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.