Tuuri

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

17.1.2015
Tuurilla kävi Tuuri ja oma koti odottaa.

28.11.2014
Komea, Reipastunut Tuuri on Kotkassa ja odottaa vieraita.

Tuuri on iloinen poika, joka rakastaa toisten koirien kanssa leikkimistä. Tuuri ei enää ujostele paljonkaan, ja koska Tuuri on hyvin ahne poika, saa ruuan avulla Tuuria rohkaistua helposti lisää. Tuuri onkin kovin sympaattinen poika.

Kissojen Tuuri antaa olla varsin rauhassa, joten koiriin tottunut kissakaveri voi olla Tuurin uudessa kodissa. Tuuri kommentoi mielellään ulkoa kuuluvia ääniä, joten omakotitalo tuntuu ainakin tässä vaiheessa Tuurille sopivimmalta asuinmuodolta.

Lue Tuurin tuoreita kuulumisia täältä.

Tuurin kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

4.11.2014
Tuuri on reipastunut paljon ja poika antaa nyt jo vieraiden silittääkin itseään. Se tulee uteliaana nuuhkimaan taskuja vaikka jotkin tilanteet vielä vähän jännittäväkin sitä.

12.10.2014
Tuuri-rukka pelastettiin viime hetkellä jokeen heitetystä säkistä. Tuuri on vielä kovin jännittynyt poika, onhan maailma näyttänyt sille vain julman puolensa.

Tuurille ja siskolleen Tuikulle meinasi käydä todella onnettomasti: joku julma ihminen oli päättänyt hankkiutua pennuista eroon heittämällä ne säkissä jokeen. Tämä on ikävän yleinen tapa Venäjällä hävittää ei-toivotut koiranpennut, mutta kuin ihmeen kaupalla näillä pennuilla kävi kuitenkin varsinainen tuuri: ohikulkija huomasi sätkivän säkin ja kiskoi paniikissa olevat pennut rannalle.

Nyt Tuikku ja Tuuri yrittävät totutella elämään Irinan tarhalla. Tuuri on vielä todella jännittynyt ja arka poika. Osaltaan siihen vaikuttaa varmasti vielä jokeen joutumisen aiheuttama shokki, joten toivotaan, että sisarukset reipastuvat hiljalleen, kun ne tottuvat tarhaelämään ja ymmärtävät, ettei kukaan halua niille enää mitään pahaa.

Tuuri ei uskalla omatoimisesti lähestyä vieraita ihmisiä vielä lainkaan. Kun pojan nostaa syliin, säikähtää se sitä kovin eikä tahdo rauhoittua kuvattavaksi. Tuuri kaipaakin todella kovasti sellaista omistajaa, jolla riittää taitoa ja uskallusta paneutua kovia kokeneen ja hyvin aran pojan kuntouttamiseen ja luottamuksen palauttamiseen. Maailma on tähän asti ollut Tuurille kovin karu paikka - nyt olisi aika kääntää lehteä Tuurin elämässä ja saada se uskomaan, että täällä on paljon hyviä asioita odottamassa myös tätä koirapoikaa.

Tuuri ei sovellu arkuutensa vuoksi kokemattomalle omistajalle. Reipas koirakaveri lienee erittäin tärkeä asia myös, jotta Tuuri näkee, ettei kaikkea tarvitse pelätä. Arkuutensa vuoksi Tuuri ei halua aivan kaupungin vilskeeseen asumaan, vaan sopivin ympäristö olisi rauhallinen asuinalue tai maaseutu.

Viipurin koirat - Tuuri 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.