Blue

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

28.1.2015
Kaunis Blue löysi oman kodin.

28.12.2014
Blue on iloinen ja ihmisrakas poika. Miten kukaan on voinut hylätä näin komeaa ja mukavaa pojanviikaria!

Blue löytyi yksikseen kulkemasta tarhan lähellä olevan talon pihasta. Koska kukaan ei tunnustanut kirjavaa pentua omakseen, hälytettiin Irina paikalle korjaamaan reipas pentu talteen. Omistaja ei ole kysellyt Blueta tarhaltakaan, joten nyt Blue laittaa toivonsa Suomeen ja odottaa into piukeana tietoa uudesta kodista!

Blue on hyvin avoin ja ihmisrakas pentu. Häntä viuhtoen se juokseen jokaista tulijaa vastaan, ja malttamattomasti se haluaisi kaiken mahdollisen huomion itselleen. Blue vaikuttaa siis hyvin reippaalta pojalta, joka ei turhia kainostele tai jää arpomaan uusiin ihmisiin tutustumisen kanssa.

Blue on ikäisekseen kohtuullisen iso, joten ihan pieneksi tämä poika ei tule jäämään. Blue muistuttaa jonkin verran australianpaimenkoiraa, mutta puhdasrotuinen aussie Blue ei varmasti ole. Arvelemme, että Bluesta saattaa kasvaa aussieta isompi poika. Jonkinlainen paimenkoirasekoitus Blue lienee joka tapauksessa värityksensä ja olemuksensa perusteella.

Blue kasvaa varmasti aktiiviseksi ja energiseksi nuoreksi mieheksi, joten sellaisen ihmisen ei kannata Bluelle kodin tarjoamisesta haaveilla, joka ei ole valmis panostamaan aikaa ja vaivaa pojan kouluttamiseen ja sen kanssa touhuamiseen. Ulkoilua rakastavan ihmisen lenkkikaveriksi ja koiran kouluttamisesta kiinnostuneen harrastelukaveriksi Blue olisi varmasti oivallinen koira! Kauniin ulkonäön ei saa siis antaa johtaa harhaan: Blue etsii oikeasti vain sellaista omistajaa, joka varmasti pystyy sitoutumaan aktiivisen koiran kouluttamiseen ja sen kanssa puuhailuun.

Viipurin koirat - Blue 3.1.2015

Viipurin koirat - Blue

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.