Niina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2014

20.4.2015
Niina sai kodin Lahdesta.

23.3.2015
Onnekas Niina pääsi kotihoitoon ja opettelee kotikoiran elämää nyt Somerolla!

27.2.2015
Niina pieni hörökorva on oikea ilopilleri! Siinä missä ujommat pennut kiertelevät ja kaartelevat tutkiskellen tarhalle tulleita vierailijoita, hyppää Niina suoraan vieraan syliin ja pussaa naaman märäksi.

Sen jälkeen onkin taas kiire leikkimään tarhakavereiden kanssa. Leikkien lomassa Niina muistaa aina välillä tulla iloisesti moikkaamaan uusia ihmisystäviäänkin.

Niina pursuaa iloista pentuenergiaa ja sen katseleminen saa hymyn omillekin huulille. Niinaa ei toistaiseksi ankeat tarhaolot huoleta vaan se löytää iloa pienistäkin asioista. Taskusta pudonnut muistilappu saa Niinan käsittelyssä äkkiä aivan uuden ilmeen ja riemukkaasti hyppien tyttö esittelee repaleista aarrettaan kavereilleen.

Kukaan ei tarkkaan tiedä, miten Niina on tarhalle tullut, mutta sen me tiedämme, mihin Niina haluaa tarhalta suunnata: Suomeen ikiomaan kotiin! Niina lupaa tuoda uuden omistajansa elämään iloa ja vilskettä ja paljon märkiä pikku pusuja. Yksi toivomus Niinalla olisi mielessään; tyttö haluaisi leluja! Muistilappu oli mukava, mutta valitettavan lyhytaikainen ilo. Tyttö toivookin, että uudessa kodissa olisi hänelle paljon ikiomia leikkikaluja joiden kanssa touhuta yhdessä ihmisten kanssa.

Viipurin koirat - Niina 21.2.2015

Viipurin koirat - Patakopin pennut 25.1.2015

Viipurin koirat - Pikkupennut saavat lelutuliaisia 10.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.