Melissa

Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö, n. 42 cm
Syntymäaika: 7/2014

4.4.2015
Melissalle löytyi uusi koti Helsingistä.

16.3.2015
Melissa eli Elma on kiltti ja iloinen tyttö, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Elma asuu nyt Helsingissä.

Elman omistaja kertoo tytöstä näin:

Elma on iloinen ja erittäin kiltti koira, jossa ei ole esiintynyt mitään agressiivisia luonteenpiirteitä. Elma on ajoittain varautunut toisia koiria kohtaan. Elma rakastaa ihmisiä, varsinkin lapsia. On ollut perheessämme koko ajan 4-vuotiaan lapsen kanssa tiiviisti.

Elma rakastaa juoksemista! Kun tytön päästää vapaaksi, juoksee se korvat hulmuten ja tulee kuitenkin luokse helposti, koska Elma osaa tänne-kutsun.  Elma-koira on erityinen, koska se on niin kiltti ja ei-koiramainen: oikea seurakoira. Elma on ajoittain surullinen jäädessään kotiin yksin, mutta kun jättää runsaasti aktiviteettileluja esille, niin Elman päivä sujuu hyvin. Elma rakastaa katsella ulos ikkunasta ja se istuu pitkiäkin aikoja katsellen ulos ikkunasta.

Elma on pienehkö koira, noin 42 cm korkea. Elma on ajoittain arka lenkeillä, ja se väistää vastaantulevia ihmisiä tai eläimiä (koiria). Elma vetää hihnassa, joten kauniin hihnassa kävelyn opettamiseen pitää jaksaa panostaa.

Elma on hieno nuori koira, jolla on nyt perhe, jolla onkin sille liian vähän aikaa.

Elman kyselyihin vastaa Laura. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä sen jälkeen sähköpostitse. Lauran tavoittaa osoitteesta laura.viipurinkoirat@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

27.11.2014
Melissä muutti omaan kotiin.

14.11.2014
Iloinen ja reipas Melissa pääsi kotihoitoon ja odottaa omaa kotia Salossa.

12.10.2014
Luppakorvainen Melissa on hyvin iloinen ja sosiaalinen tyttö. Kaunokainen haaveilee omaan kotiin muuttamisesta enemmän kuin mistään muusta!

Melissa ja veljensä Milou hylättiin Irinan tarhalle syksyllä noin kolmen kuukauden iässä. Emme tiedä, miksi sisaruksista haluttiin eroon, ehkäpä ne olivat syntyneet ei-toivottuina pentuina eikä emon omistaja jaksanut etsiä niille uusia koteja. Tarhalla varttuminen on nuorille pennuille aina kurjaa, joten toivomme, että jo pian nämä sisarukset löytäisivät arvoisensa kodit.

Melissa on veljeään reippaampi eikä pohdi hetkeäkään, kannattaako uusiin ihmisiin tutustua. Melissa on varma, että kaikki ihmiset ovat ihania ja siksi Melissa juoksee iloisesti vastaan jokaista uutta tuttavuutta! Rapsutukset, silittelyt ja kaikki muu huomio on Melissalle kultaakin kalliimpaa, ovathan ne niin harvinaisia hetkiä tarhalla. Toki Melissa pitää myös muiden pentujen seurasta, mutta ihania ihmisiä ei Melissan silmissä voita mikään.

Molemmat sisarukset ovat rakenteeltaan aavistuksen lyhytjalkaisia, eli mitään pitkäsäärisiä honkkeleita näistä ei kasva. Mutta ne eivät kuitenkaan ole malliltaan mitään mäyräkoiraluokkaa, vaan vähän vain normaalia matalamman tyyppisiä koiria. Todennäköisesti varsin persoonallisen näköisiä koiria aikuisena!

Melissa toivoo löytävänsä jo pian omistajan, joka varmasti lupaa kulkea Melissan rinnalla elämän mäet ja mutkat. Melissasta kasvaa iloinen ja reipas koirakaveri, kunhan omistaja on valmis panostamaan tytön sosiaalistamiseen niihin asioihin, mitä se ei tarhaoloissa kasvamisesta johtuen ole päässyt tapaamaan. Kun lisäksi perustottelevaisuus harjoitellaan kohdilleen, pääsee Melissa kuoriutumaan koko loistoonsa ja sen kanssa on ilo jakaa elämänsä!

Viipurin koirat - Melissa 8.11.2014

Viipurin koirat - Juksu ja muita pentuja 8.11.2014

Viipurin koirat - Melissa 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.