Alma

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2007

12.4.2015
Ihana Alma pääsi muuttamaan omaan kotiin.

3.3.2015
Voiko kovia kokeneen, sympaattisen Alman onni kääntyä, odottaako sitä loppuelämän koti Suomessa?

Alma ja sen vastasyntyneet pennut oli hylätty Pietarin esikaupunkialueella kuumimmalla kesähelteellä. Alma oli sidottu hihnalla puuhun ja pennut oli jätetty laatikossa lähettyville. Alma ei ylettänyt pentujensa luo ja niinpä kaikki muut pennut Alisaa ja Aminaa lukuun ottamatta kuolivat. Sitten lähialueen asukkaat soittivat rankkurille, jonka oli määrä lopettaa koirat. Olgan ystävä kuuli koirista ja lähti hakemaan niitä, ja niin Alma sekä pennut muuttivat Olgan luo.

Annetaan Olgan kertoa: ”Alma on hyvin kiltti koira. Se ei hauku, kävelee hyvin hihnassa, kuuntelee ihmisiä. Alma käyttäytyy hyvin kotona sekä yksin että kavereiden kanssa.”

Alma sopiikin kumppaniksi paremmin varttuneemmalle ihmiselle kuin vaikkapa menevään lapsiperheeseen. Se tulee hyvin toimeen niin ihmisten kuin koirien ja kissojenkin kanssa, on rauhallinen ja kiltti. Alma on sterilisoitu. Kuvista voi saada kuvan isommasta koirasta, mutta todellisuudessa Alma on pienehkö keskikokoinen, korkeintaan 50 cm korkea.

Viipurin koirat - Alma 21.2.2015

Viipurin koirat - Alma 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.