Klop

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pikkuruinen, 2,5kg
Syntymäaika: 02/2013

14.3.2015
Klop löysi kodin Nummelasta.

9.1.2015
Pieni Klop-poika etsii rescuehenkistä kotia hoitopaikassaan Vihdissä.

Klop on pienisuuri mies ja koira isolla koolla. Klop kaipaa pienen tuumailutauon tutustuessaan uusiin ihmisiin, mutta on alkujärkytyksen jälkeen hellyttävä ja mukava pikkusintti. Klop ei esimerkiksi pidä vieraiden käsittelystä ja saattaa näyttää näissä tilanteissa hampaitaan tai purra peloissaan. Klop elelee nyt suuremman koirajoukon jatkona, mutta parempi paikka tälle pikkuprinssille olisi koiraton koti. Klop tahtoo komennella myös itseään suurempia ja tietenkään kaikki eivät tätä sulata.

Emme siis etsi Klopille kotia lapsiperheestä tai kokematonta omistajaa. Pienet koirat tarvitsevat koulutusta ja rajoja siinä missä isotkin. Klopin tulevalta omistajalta vaaditaan malttia ja huumorintajua. Klopilla on myös pieniä terveysongelmia, joiden hoito on aloitettu. Tulevan omistajan on silti varauduttava ainakin jonkinlaisiin lääkärikuluihin. Klop ei myöskään sovi kerrostaloon, koska pitää tehtävänään toimittaa myös vahtikoiran virkaa.

Klopin kyselyihin vastaa Noora. Jos kiinnostut Klopista, täytä sivuillamme adoptiohakemus huolella. Noora on yhteydessä sopiviksi katsomiinsa kotiehdokkaisiin itse. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.