Sissi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2014

18.4.2015
Sissi muutti omaan kotiin!

26.2.2015
Hännänvipatuksesta ei tule loppua, kun Sissi pääsee syliin! Tämä kaunokainen haaveilee vaan omaan kotiin muutosta, eihän tarha ole yhtään oikea paikka pennulle kasvamiseen.

Sisarukset Sissi ja Simmi päätyivät tarhalle aivan pieninä karvapalloina. Ulkoilija oli havinnut ojan penkalla tepsuttavat taaperot ja jäänyt odottamaan, josko niiden emokin ilmestyisi jostain. Emoa ei kuitenkaan näkynyt ja pennut olivat vaarassa jäädä autojen alle tienreunalla taapertaessaan, joten nainen nappasi pennut mukaansa ja toimitti ne tarhalle Irinan hoiviin.

Tarhalla siskokset ovat varttuneet jo sellaiseen ikään, että ne olisivat pian valmiit karistamaan sahanpurut pörröisistä turkeistaan ja matkustamaan omiin koteihinsa.

Sissi ja Simmi ovat molemmat varsin sympaattisia ja nättejä tytöntylleröitä. Aluksi niistä saattaa saada ujon vaikutelman, mutta eivät nämä pikkuiset loppujen lopuksi mitään arkajalkoja ole. Ne vain kohteliaasti odottavat vuoroaan ja antavat vilkkaampien pentujen hakea huomiota ensin. Ihmisen sylissä istuminen on siskosten mielestä vielä hieman jännittävää, mutta muuten tytöt ovat hyvin ihmisrakkaita ja viihtyvät lähellä.

Tyttöjen tulevien omistajien pitää pitää mielessään, että tytöt ovat eläneet suuren osa pienestä elämästään tarhan aitojen sisäpuolella. Niin ulkomaailmassa kuin kodin seinien sisäpuolellakin tulee varmasti olemaan monta asiaa, jotka hämmästyttävät ja kummastuttavat näitä pieniä. Turvallisen ihmisen tukemana tytöt ovat kuitenkin valmiit kohtaamaan maailman ihmeet ja valloittamaan niin kotisohvan kuin lenkkipolutkin.

Viipurin koirat - Sissi 21.2.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.