Felix

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

8.5.2015
Ihana Felix pääsi omaan kotiin.

5.4.2015
Kaunis Felix on herkkä poika, joka tarvitsee hetken tutuakseen. Sen jälkeen Felix on jo hyvää kaveria.

Felix on latinaa ja tarkoittaa onnekasta. Koiratarhalle joutumista ei voi pitää onnekkaana, paitsi jo vaihtoehto olisi ollut menehtyä jonnekin. Felix tuotiin Irinan tarhalle varsin pienenä, ja aluksi se sairastelikin jonkin aikaa. Kaikeksi onneksi hoito auttoi Felixiä ja nyt se on jo siirretty muiden pentujen joukkoon ulkoaitaukseen.

Felix ujostelee vähän vieraita ihmisiä. Aluksi se haluaa pitää vähän välimatkaa ja katsella touhujamme kauempaa. Pian uteliaisuus kuitenkin voittaa ja Felix hipsuttaa varovasti tutustumaan. Sen jälkeen Felix pysytteleekin tiukasti kannoillamme, vaikkei ihan tohdi silityksiä jatkuvasti ottaakaan vastaan.

Felix on varttunut pitkälti tarhalla, joten ulkopuolinen maailma on sille monin osin kokonaan uutta. Siksi uuden omistajan tulee ymmärtää, että Felix tulee varmasti ihmettelemään monia vastaantulevia asioita, ja voivat ne sitä jopa pelottaakin. Aikaa ja rauhallista totuttamista, sitä Felix tulee kaipaamaan. Mutta varmasti tästä rauhallisesta ja herkästä pojasta kuoriutuu vielä menevä pojanviikari, kunhan Felix on päässyt kotiutumaan kunnolla. Pois tieltä risut ja männynkävyt, Felix haluaa valloittamaan maailman (tai ainakin uudet kotikulmat)!

Felixistä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika, kuten viipurilaisista yleensäkin. Juuri sopiva kaveri ulkoiluun ja muuhun koiramaiseen puuhailuun!

Viipurin koirat - Felix 3.4.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.