Juksu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

28.1.2015
Juksulla on oma koti!

23.12.2014
Juksu loikkasi jouluksi Suomeen ja asuu nyt hoidossa Somerolla.

8.11.2014
Juksu tulee iloisena häntä heiluen tervehtimään vieraita ja antamaan pusuja! Pikku-Juksun mielestä kaikki vieraat ovat kivoja ja se lähtisikin mielellään tarhavieraiden mukana samantien Suomeen.

Iloinen Juksu on jostain syystä hylätty ja se päätyi kymmenien muiden pentujen tavoin syksyn viimeisinä päivinä Irinan tarhalle etsimään itsellensä uutta kotia.

Juksu on ystävällinen ja kiltti poika, joka ilahtuu kovasti tarhavieraista. Pikkuinen miettii hetken ennen kuin tulee tutustumaan, mutta uteliasuus voittaa ja pian Juksu onkin innoissaan jo kiehnäämässä jalkojen juuressa pieni häntä onnesta vipattaen.

Juksu haaveilee oman kodin lämmöstä, muutamasta lelusta ja siitä, että se saisi joka päivä syödä vatsansa täyteen ja nukahtaa tyytyväisenä lämpimälle pedille ilman huolta huomisesta. Talvi saapuu jo hyvää vauhtia Viipuriin eikä Juksu halua jäädä palelemaan tarhalle.

Juksusta kasvanee aikuisena keskikokoinen poika. Tulevan omistajan on syytä miettiä tarkkaan tulevia vuosia ja sitä, mahtuuhan Juksukin niihin mukaan. Juksu ei halua kuulla, että se laitetaan etsimään uutta kotia omistajan muuton, eron tai uuden työpaikan takia. Pieni poika lupaa antaa kaikkensa sinulle, joten olethan sen luottamuksen arvoinen.

Viipurin koirat - Juksu ja muita pentuja 8.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.