Lore

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

14.8.2015
Lore sai kodin Espoosta.

31.7.2015
Lore matkusti kotihoitoon ja odottaa sopivia kotiehdokkaita Somerolla.

4.6.2015
Lore on iloinen hännänheiluttaja, joka hakee mielellään ihmisten huomiota. Ainakin vielä Lore on varsin rauhallinen hurmuri, joka haaveilee vain muutosta omaan kotiin.

Loren emo Liana ja sen siskon Lilli löydettiin Irinan tarhan lähellä olevasta kylästä alkuvuodesta. Ne olivat tehneet itselleen pesäkolon erään talon alle ja molemmat siskot synnyttivät piilopaikassaan. Lillin pennuille apu tuli liian myöhään, mutta Liana siirrettiin Irinan tarhalle aivan vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Myös Lilli muutti samalla Irinan tarhalle odottamaan onnensa kääntymistä. Lupon sisarukset saivat nimikseen LennuLupoLidiaLena ja Lenka.

Lore vaikuttaa pieneltä maailmanvallloittajalta. Letkeästi se heiluttaa häntää kaikille aitaukseen tulijoille, ja silityshetki on kovasti Loren mieleen, kunhan pienen hetken se on ensin saanut tutustua tulijaan. Lore vaikuttaa ystävälliseltä ja avoimelta pojalta, joka ei turhia hötkyile, mutta kuitenkin uteliaasti tekee tuttavuutta. 

Lore sisaruksineen on kasvanut Irinan tarhalla alle kaksiviikkoisista, joten on selvää, että tarhan ulkopuolinen maailma tulee olemaan niille ihmeitä täynnä. Lorella ei ole mitään käsitystä, millaista on asua sisällä talossa, tai matkustaa autossa. Saati mitä voisi tarkoittaa kaulapanta ja hihna, tai lenkeillä vastaan tulevat monet uudet asiat ja tilanteet. Koska pentujen tähän tapaamat asiat ovat varsin rajattuja, tulee uusien omistajien ymmärtää, että pennut voivat tarvita aikaa uusiien asioihin tutustumiseen. Pentujen emo Liana on ystävällinen ja sosiaalinen tyttö, joten emo on näyttänyt pennuilleen hienoa esimerkkiä ihmisiin suhtautumisesta.

Loren emo Liana on keskikokoinen, alle 20-kiloinen tyttö. Todennäköisesti Loresta kasvaa emoaan suurempi, mutta tanskandoggin tai edes saksanpaimenkoiran mittoihin Lore tuskin aikoo venähtää. Jos Lore saa sydämesi sykähtelemään ja olet harkinnut asiaa huolella - Lore odottaa yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Lore 31.5. & 27.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.