Niki

Sukupuoli: uros
Koko: 23kg
Syntymäaika: 2/2015

15.5.2016
Nikin kuulumiset omasta kodista:

”Yhteiseloa alkaa olla takana jo hyvä tovi ja raikulipojasta on kasvanut täydet 23kg komeaa nuorukaista. Virtaa riittää edelleen vaikka muille jakaa, mutta onneksi siihen liittyvät tempaukset yksinollessa ovat jo enimmäkseen historiaa. Murkkuiän uhoakin toki löytyy, mutta samalla Niki on herkkä mamman poika. Tuttujen koirien kanssa Niki tulee hyvin juttuun ja hänellä onkin useita hyviä koirakavereita, erityisesti Viipurin Oskari (kodinvaihtaja 2015, näkyy myös tuolla yhdessä kuvassa taustalla) ja hänen koiraveljensä Peku ovat Nikille kuin oma lauma. Ehkä jopa hieman yllätykseksi poika osaa tilanteen niin vaatiessa rauhoittua myös niin, että on onnistunut voittamaan kaverikseen myös muita koiria kohtaan erittäin aran Mora-rescuen. Bestisten lisäksi lempijuttuja ovat kotihoitopaikasta mukana tullut oma nalle, lumi, rantavedessä peuhaaminen, metsämarjat ja Nikin nuori Sakke-"eno". Muunkin lähipiirin Niki on ottanut omakseen ja innolla ei ole rajaa, kun heidät näkee. Sama tapahtuu myös toiseen suuntaan ja Niki on myös ollut todellinen terapeutti koirapelkoiselle lähipiirin jäsenelle.

Eri eläimiin on päästy tutustumaan etenkin maalla ja hevoset olivat jostain syystä erityisen kiinnostavia -olivat vaan niin hölmöjä, etteivät ymmärtäneet, kun Niki-poika yritti kutsua leikkiin ;) Muutenkin maalla on erityisen mukavaa, kun saa mennä vapaana ja popsia marjoja suoraan puskista. Jotkut uudet asiat (esim. paikat) ja vieraat miehet Nikiä jännittää edelleen.

Myös yksivuotistarkastus ja rokotus meni oikein mallikelpoisesti ja eläinlääkäri kehui pojan hyvää fysiikkaa ja rauhallisuutta käynnin aikana. Juoksijamallia poika on kyllä edelleen ja pitkistä jaloista olisivat missitkin kateellisia, mutta lihakset jatkaa hyvin kehitystä ja josko sitä myötä koko olemus rotevoituisi. Ruoka ainakin on maistunut paremmin kuin hyvin siitä lähtien, kun lopulta löytyi sopiva ruokavalio.”

30.6.2015
Niki muutti omaan kotiin.

22.6.2015
Onnekas Niki varattiin heti Suomeen päästyään omaan kotiin!

Niki pääsi pienenä pentuna pietarilaiseen hoitokotiin. Järjestimme pojalle hoitopaikan Suomesta niin, ettei sitä tarvinnut palauttaa Irinan tarhalle. Ja Suomeen päästyään Niki hurmasi heti kotiehdokkaan ja pääsee pian omaan kotiin.