Onneli

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

28.6.2015
Onneli muutti omaan kotiin.

14.5.2015
Onneli pääsi kokeilemaan onneaan ja matkusti kotihoitoon pääkaupunkiseudulle.

Onnelin kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

30.4.2015
Onneli on nimensä mukainen hassu tyttö: vaikka sitä välillä kovasti ujostuttaakin, alkaa sylissä pieni häntä vispata niin kovasti, että rummutus vain kuuluu!

Onneli, Anneli ja Onerva ovat kolme siskosta, jotka joutuivat Irinan tarhalle emonsa Noonan kanssa tammikuussa. Pennut olivat silloin vain parin viikon ikäisiä. Alunperin pentuja oli kuusi, mutta valitettavasti vain kolme selvisi elossa ensimmäisistä talviviikoista tarhalla.

Onneli ja siskonsa olisivat nyt enemmän kuin valmiita muuttamaan omaan kotiin. Tarhaelämä on jo nähty, koko maailma odottaa näitä suloisia siskoksia! Pentujen emo Noona on noin 60 cm korkea, erittäin ystävällinen ja ihmisrakas tyttö, joten uskomme, että pennuista kasvaa vielä samanlaisia sydäntenvalloittajia.

Onneli ujostelee vähän vieraita. Sen tekisi kovasti mieli tehdä tuttavuutta, ja häntä propellina pyörien se katselee meitä vähän matkan päästä. Rohkeus ei kuitenkaan riitä omatoimiseen tutustumiseen. Kun kuvaamista varten haen Onnelin kopista, on se sylissä erittäin onnellisen oloisena. Häntä vispaa huimalla vauhdilla ja välillä Onneli haluaa myös nuolaista pienen pusun poskelle.

Uskomme, että Onneli reipastuu äkkiä, kunhan se pääsisi omaan kotiin ja omien ihmisten hoivattavaksi. Perusluonteeltaan Onneli kun on selvästi kovin ihmisrakas, vaikkei rohkeus ihan tällä hetkellä riitäkään oma-aloitteiseen tutustumiseen.

Onnelista kasvaa aktiivinen, keskikokoinen tyttö aikuisena, joten sellainen koti olisi etsinnässä, missä jaksetaan ja halutaan huolehtia siitä, että Onneli saa tarpeeksi liikuntaa ja muuta aktiviteettia. Tapakasvatustakaan ei sovi unohtaa, sillä Onnellille tulee sen verran kokoa aikuisena, että kukaan tuskin haluaa roikkua sen hihnan päässä miten sattuu vietävänä. Onnelin emo Noona on todella hieno ja mukava koira, ja Onneli aikoo seurata emonsa tassunjälkiä!

Viipurin koirat - Onneli 2.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.