Tina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

12.12.2015
Tinasta tuli oululainen!

19.11.2015
Pois alta, täältä tullaan! Suloinen Tina rakastaa ihmisiä ja kurvaa suoraan syliin hellittäväksi. Valloittava neito on pian valmis matkaamaan Suomeen, mutta mistä löytyisi oma koti ennen sitä?

Sisarukset Tina, Timur, Tim ja Tusja löytyivät loppuvuodesta Viipurista junaradan liepeiltä. Nelikon ei onneksi tarvinnut pärjätä oman onnensa nojassa pitkään, sillä turvapaikka Olgan luota järjestyi nopeasti. Talvi ja pakkanen ovat kuitenkin jo nurkan takana ja Tinalla ja sisaruksilla on yksi ainoa toive: kunpa matka omaan kotiin pääsisi pian alkamaan!

Missä ihmisiä, siellä takuuvarmasti myös Tina. Tina on sosiaalinen ja iloinen pusutyttö, joka rakastaa ihmisiä. Tyttö pötköttelee autuaasti vatsa pystyssä nauttien kaikesta huomiosta ja hellittelystä mitä saatavilla on. Sisarusten kanssa on mukava temmeltää ja painia, mutta Tina haluaisi jo pian päästä muuttamaan ikiomaan kotiin, jossa rakkautta ja huolenpitoa on yllinkyllin saatavilla.

Pentujen elämän varhaisista vaiheista ei ole tietoa, mutta Olgan luona sisarukset ovat tottuneet muihin koiriin ympärillä. Koska elinympäristönä on Olgan pihapiiri, monet uudet asiat ja tilanteet voivat alkuun vaatia totuttelua ja harjoittelua. Sisaruksilla tuskin on aiempaa kokemusta hihnassa kävelystä tai yksin olemisesta. Tina tulee kaipaamaan reipasta ulkoilua, sopivasti tapakasvatusta ja tietysti paljon rakkautta ja huolenpitoa, että siitä kasvaa hyvin käyttäytyvä neitokainen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.