Dingo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

13.7.2015
Dingon (nyk. Hiski) kuulumisia omasta kodista:

"Dingo, nykyiseltä nimeltään Hiski, on kotiutunut tosi hyvin meille. Miehiä se vähän arastaa, muuten se on ihmisrakas. Meiän laumaan kuuluu ennestään 8- ja 4-vuotiaat narttukoirat, kissa (joka on Hiskistä edelleen epäilyttävä) ja kanoja. Ihan kuin se olisi aina ollut kotikoira, mitä nyt käytöstapoja uupuu.

Ihmisen kanssa se ei osaa leikkiä (leluilla), mikä on miusta harmi. Pitää kouluttaa siis ruualla se. Luonteeltaan se on aikamoisen pehmonen, ystävällinen ja omapäisyyttäkin välillä vähän näkyy. Takajalat sillä napsuu edelleen liikkuessa, toivottavasti se häviää liikunnan ja ruokinnan myötä..."

28.6.2015
Dingo muutti omaan kotiin.

24.3.2015
Nimestään huolimatta Dingo ei ole mikään villikoira, vaan sosiaalinen ja utelias poika.

Dingo ja sen sisarukset Danny, DeaDonnaDeliaDaniela ja Disa hylättiin Irinan tarhalle varsin pieninä, juuri vierotusikäisinä. Kaikeksi onneksi pennut ovat selvinneet tarhalla hyvin, vaikka ne niin nuorina sinne joutuivatkin. Ja nyt olisi aika löytää omat kodit Suomesta!

Dingo on varsin reipas poika. Ihan ensimmäisenä se ei välttämättä ole tutustumassa, mutta tiiviisti Dingo pysyttelee uteliaimpien siskojensa kannoilla ja niiden perässä tulee pian hakemaan huomiota. Syliin nostaminen vähän jännittää Dingoa, mutta sehän ei ole ihme, sillä sen verran harvoin kukaan ehtii kaikkia pentuja nostella syliin. Mutta kaikkeen tottuu, kun harjoitellaan!

Dingosta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Todennäköisesti Dingosta tulee aktiivinen ja tekemistä kaipaava koira, joten uuden omistajan tulee aidosti varautua siihen, että Dingolle tarvitaan sen kaipaamaa ohjelmaa riittävästi. Eikä sovi unohtaa tapakasvatusta, sillä kukapa haluaisi, että puolen vuoden päästä hihnan päässä tempoo teinikoira, jolla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä esimerkiksi kauniisti käveleminen tarkoittaa. Mutta sopivalle, sitoutumiskykyiselle omistajalle Dingosta kasvaa vielä mahtava koirakaveri!

Viipurin koirat - Dingo 2.5.2015

Viipurin koirat - Dingo 3.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.